Veteranii din regiunea Kemerovo, Rusia, au primit de 9 mai câte o votcă

votca

Bătrânii din regiunea Kemerovo, Rusia, au primit de 9 mai cărţi poştale, cutii de bomboane şi sticle de votcă cu panglica „Sf. Gheorghe” legată de gât, scrie taiga.info. Veteranilor le-au fost dăruite câte trei cărţi poştale, semnate de către guvernatorul regiunii Kemerovo, Aman Tuleev, de către şeful circumscripţiei orăşeneşti Lenin-Kuzneţki, Veaceslav Teleghin, şi deputatul Dumei de Stat Pavel Fedeaev.

Veteranii din regiune au confirmat pentru, raintv.ru, că autorităţile le-au dăruit pachete în care era o sticlă de votcă, o cutie de bomboane şi două cărţi poştale: felicitări de la conducătorul oraşului Теlеghin şi guvernatorul regiunii Kemerovo, Tuleev. Bunica mea are 87 de ani, a fost o mare umilinţă”, a povestit nepoata unui veteran, Natalia Kaşina.

În plus, taiga.info scrie că tatăl deputatului Dumei de Stat, Mihail Fedeaev, este şeful companiei „Uniunea de business din Siberia”, din care face parte „Compania de votcă Sibirskaia”. Angajaţii companiei au confirmat că votca dăruită pensionarilor a fost produsă de acest agent economic.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)