VERSIUNEA OFICIALĂ // Andrei Brăguţa ar fi murit singur. Elementul nou din anchetă care îi scoate basma curată pe cei vinovaţi

În cazul Brăguţa a intervenit un element nou care ar putea să îi scape de pedeapsă pe cei vinovaţi. Rudele tânărului decedat solicită excomunicarea.

Expertiza medico-legală a fost prezentată vineri seară procurorilor care examinează decesul lui Andrei Brăguța. Potrivit lui Adrian Mircos, procuror-șef al Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale, medicii legiști au stabilit însă că bronhopneumonia lui Andrei Brăguța ar fi fost contractată şi s-a dezvoltat în perioada aflării acestuia în detenție. „El nu era bolnav înainte de a ajunge în arest. Acum trebuie să analizăm acțiunile și inacțiunile care au dus la dezvoltarea pneumoniei în instituțiile de stat”, a declarat Mircos în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8.

Ca rezultat, rudele decedatului Andrei Brăguţa au solicitat exhumarea şi efectuarea unei analize repetate.

 • Aurel

  Dacă avea pneumonie și cum era tunchit la cap, nu scăpa el nici dacă era în libertate, nu mai mergea el la medic să se trateze în vezi, bolnav la cap în primul rînd era, asta eu cred că l-a ucis

 • alex kooper

  Evident ca vinveti sunt detinuti ce au dat in el si bagarea de picior a angajatiilor ce erau la serviciu.

 • Anatol Blanari

  Să răspundă cei care poartă vina acestui deces, totuși dacă boala era agravată pînă a fi pus sub detenție,atunci a decedat de la sine!

 • Anton Calugher

  oricum cineva trebuie sa raspunda
  chiar si cei din celula ca nu au anuntat ca insul se simte rau, sau l-au mai si batut