Verigheta te face impotent!

Cercetătorii ruşi explică de ce mulţi oameni ajung să nu mai facă sex după ce se căsătoresc. Vă vine să credeţi?

Cercetătorii ruşi au descoperit că cei care poartă tot timpul verigheta pot să capete stări de slăbiciune şi, în cele din urmă, să ajungă la impotenţă parţială sau chiar totală. Cercetătorul Serghei Gagarin, din oraşul Severodvink, a explicat de ce purtatul verighetei are influenţă asupra organismului uman. Din punct de vedere fizic, nervii din deget sunt precum conductorii electrici, iar inelul care îl înconjoară acţionează ca un circuit închis, intensificând energia pe care o produc. Or, prin degete trec energii care influenţează funcţionarea prostatei, rinichilor şi a aparatului genital, având influenţă asupra comportamentului sexual.

Dacă un inel este purtat în permanenţă, se produc efecte nedorite la nivelul organelor din această sferă, subliniază cercetătorul rus. Există însă diferenţe în caz că verigheta este din aur sau argint, deoarece aurul este mai distructiv. Gagarin recomandă scoaterea verighetei de aur pe timp de noapte. Pacienţii cu boli uro-genitale cărora le-a recomandat să renunţe la excesul de inele şi brăţări de aur, ce au efecte similare asupra energiei corpului, s-au însănătoşit ascultându-i sfatul.

Sean Penn şi-a pierdut apetitul sexual Sean Penn a avut mari probleme în relaţiile intime cu Robyn Wright, plângându-se că acestea au survenit în urma căsătoriei. După ce şi-a pus pe deget verigheta, a început să-şi piardă apetitul sexual, cei doi ajungând la divorţ anul acesta.

Alţii i-au bătaie ca să se însoare!

Un indian a fost bătut de socri ca să se însoare. După o relaţie de iubire de zece ani, părinţii fetei s-au hotărât că fiica lor nu poate trăi aşa cu iubitul ei şi, astfel, le-au cerut să se căsătorească. O mare bucurie pentru mireasă, dar un mare necaz pentru viitorul ginere, care a fost dus cu forţa la căsătorie, ba chiar a primit şi o bătaie.