Vegan de Moldova

10487725_10152131525741059_110849354_nPreședintele Colegiului American de Cardiologie este vegan (adică mănâncă în exclusivitate de post) și ne îndeamnă și pe noi să fim, pentru a preveni bolile de inimă și nu numai.

Acum, că omenirea a ajuns să trăiască mai mult, trebuie să ne punem întrebarea nu cât, dar cum ne trăim viața? Începem a ne ține de ficat și inimă de pe la vreo 40? Sau vrem să ne ducem nepoții în excursii la Saharna? Și în căutarea tinereții fără bătrânețe și a bătrâneții fără dureri, boli, atacuri de cord știința ne spune că elixirul bunăstării e în mâinile noastre (nu, nu e vorba doar de gene). Pentru a fi frumoși la vârsta a două și pentru a ne bucura de energie și vitalitate la vârsta a treia, medicii ne îndeamnă să mâncăm alimente vegetale minim procesate și să excludem orice produse animale.
O multitudine de studii ne arată că bolile de inimă, chiar și diabetul poate fi lecuit prin trecerea la o alimentație sănătoasă, adică vegană (nemaivorbind de pierderea kg în plus).

Îndemnul medicilor este să încerci 30 de zile să mânaci de post și vei vedea cum corpul tău își revine, iar viața căpăta mai multă culoare.

Daniela Luca

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)