VATRA vă așteaptă la Festivalul Etno-Balcanic

anuntAtmosfera etno-balcanică va cuprinde în perioada 16–17 august Complexul Etno-Cultural VATRA. Artiști din Republica Moldova, România, Ucraina şi Serbia vor cânta pe aceeași scenă la Festivalul Etno-Balcanic.

Evenimentul va cuprinde concerte, dansuri, spectacole și expoziții tipice culturii etno-balcanice. Nu vor lipsi mâncarea la ceaun, cafeaua la nisip, țuica, gulașul, precum și alte gustări din bucătăria balcanică. De asemenea, pe teritoriul Complexului, oaspeții vor putea vizita expozițiile etniilor balcanice care locuiesc în Republica Moldova, cunoscând astfel tradițiile și cultura lor autentică.

Pe scena Festivalului Etno-Balcanic vor evolua peste zece colective de muzică din România, Ucraina și Republica Moldova, care promovează folclorul autentic și muzica balcanică. Prețul biletului de intrare la festival este de 50 de lei pentru o zi și 80 de lei pentru două zile. Accesul publicului se va permite de la ora 11:00.

Cu ocazia serbării balcanice, Complexul Etno-Cultural VATRA se va transforma într-un spațiu rustic, decorat cu elemente tradiționale. VATRA se află la 32 km de Chișinău, după orașul Strășeni, lângă restaurantul „La Bădiș” și reprezintă o platformă de promovare a culturii și a tradițiilor populare.
VATRA va reveni cu detalii despre programul artistic al Festivalului Etno-Balcanic.
(Pentru informații suplimentare, contactați: Lilia Duca, PR Manager, telefon: 06829 46 92/ email: [email protected])