Văduvă de 72 de ani, jefuită de iubitul său de 27 de ani

O pensionară din Marea Britanie, îndrăgostită de un tânăr de doar 27 de ani şi sub promisiunea acestuia că se va căsători cu ea, s-a trezit fără 15.000 de lire sterline, scrie „The Sun”.

Brenda Nicholls, o văduvă de 72 de ani, a fost sedusă de Andrew Harding, un tânăr care apucase să-i cunoască soţul defunct. Sub promisiunea că se va căsători cu ea, acesta i-a cerut 15.000 de lire sterline pentru a organiza nunta, însă a evitat să stabilească o dată exactă. În plus, femeia îl susţinea financiar pe logodnicul ei, chiar dacă de multe ori rămânea fără bani de mâncare. Autorităţile din Hebden Bridge, West Yorks, s-au sesizat în legătură cu dubioasa relaţie amoroasă şi au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă Harding a profitat de pe urma pensionarei.

O bătrână din Timişoara a rămas fără economiile de-o viaţă după ce a fost vizitată de un aşa-zis cumpărător de antichităţi. Omul venise, chipurile, să vadă „marfa”, dar, de fapt, inspecta casa. A aşteptat apoi să prindă momentul potrivit şi i-a furat femeii bani şi bijuterii în valoare de peste 50.000 de euro. Hoţul a fost prins.