Usatîi lui Plahotniuc: „Te prind, jigodie puturoasă”

SURSA: unimedia.info

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a lansat o serie de replici dure la adresa lui Vlad Plahotniuc, fiind supărat că instituţiile media ale acestuia au lansat o campanie de denigrare împotriva sa. Mai multe site-uri controlate de Plahotniuc au lansat informaţia potrivit căreia Usatîi ar fi organizat recent o întâlnire între liderul Platformei DA, Andrei Năstase, şi criminalul Grigore Karamalak (alias Bulgaru) la Moscova.

Usatîi foloseşte mai multe invective la adresa lui Plahotniuc, pe care îl numeşte „porc” şi „jigodie puturoasă” şi lasă să se înţeleagă că deţine mai multe imagini video de la întâlnirile acestuia pe care le-ar fi avut în Rusia. „Vreau să îi transmit că tot ce face împotriva mea, că i-aş fi organizat o întâlnire lui Andrei Năstase cu Grigore Caramalac, că am asigurat acoperirea lui Platon în timp ce el spăla bani prin intermediul băncilor din R. Moldova, ce-i drept, supravegeheat de CNA, BNM şi alte instituţii subordonate lui Plahotniuc, că nu am frică de tot ce face prin resursele sale mass-media şi administrative, şi de toată clounada cu care încearcă să mă distrugă pe mine şi pe alţi lideri de opoziţie. Vlad, dacă vin acasă, încep să te fugăresc prin Nobil şi GBS că nici paza nu va reuşi să te prindă”, a declarat Usatîi.

Totodată, primarul de Bălţi îi aminteşte de întâlnirile pe care Plahotniuc le-ar fi avut în Rusia. „Aminteşte-ţi când veneai ca un şoarece la Moscova. Să-ţi aduc aminte ori ai nevoie de video de la restaurantul Uzbekistan, de la întâlnirile de la Vnukovo 3, din alte localuri? (…) Dacă continui să mă atingi, continui istoriile cu asasini transnistreni, să fabrici dosare, să sperii ambasadorii că Usatîi organizează o nouă acţiune sângeroasă, te prind, jigodie puturoasă, şi te bag ca pe o prostituată în WC. Oriunde ai fi, în Cipru, la Geneva ori Moscova, unde încerci să-ţi rezolvi problemele tale şi ale lui Şor, alături de care trebuie să stai la închisoare”, îl ameninţă Usatîi.

Primarul de Bălţi a apărut în postarea de pe Facebook într-un local din Rusia, înconjurat de mese pe care pot fi văzute sticle cu băutură. În final, acesta aminteşte că Plahotniuc ar fi încercat să îl convingă să plece din politică. „Dacă îmi întrerup activitatea politică, te găsesc oriunde ai fi”, a mai spus acesta.

Vlad Plahotniuc, liderul PD, nu a comentat declaraţiile lui Usatîi.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)