Urarea lui Nantoi de ziua de naştere a lui Iurie Leancă

nantoi

De ziua de naştere a liderului PPEM, Iurie Leancă, analistul politic Oazu Nantoi vine cu o urare către colegul său de partid. Comentatorul politic îi cere lui Leancă să se retragă din campanie electorală în favoarea liderului PAS, Maia Sandu. Nantoi îi cheamă şi pe ceilalţi membri de PPEM să o susţină pe lidera PAS.

Mesajul integral al lui Oazu Nantoi: „Stimaţi concetăţeni, vreau să mă adresez cu următorul mesaj. În primul rând, vreau să îi spun Dlui Iurie Leancă faptul că este timpul să se retragă din campania electorală. Consider că prin semnarea la 29 iulie curent a Acordului între PPEM şi coaliţia de guvernare, creată prin corupere şi şantaj, Partidul Popular European din Moldova a devenit complice la construcţia statului captiv. Consider că singurul scop al acestui club mediatic, cum se numea acel acord, era torpilarea procesului de desemnare a candidatului comun din partea partidelor antioligarhice.

Astăzi, îl avem pe acest candidat comun. E vorba de doamna Maia Sandu. Eu personal mă implic în campanie electorală, în susţinerea Doamnei Maia Sandu. Şi îi chem pe colegii mei de partid, din PPEM, împreună cu mine, să participe la această campanie. Nu avem nevoie de Igor Dodon preşedinte care, în opinia mea, este partenerul şi unealta politică a lui Vlad Plahotniuc. Particip la această campanie nu de dragul funcţiilor, mă implic deoarece vreau să trăiesc cu demnitate într-o ţară care să aibă viitor. Vreau ca în ziua de 30 octombrie 2016 să facem primul pas cu demnitate şi adevăr la noi acasă”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)