Unul dintre cei trei deţinuţi evadaţi din închisoarea din Amins, Franţa, român, s-a predat poliţiei franceze. Deţinuţii moldoveni rămân fugari

puscarie

Doi deţinuţi originari din R. Moldova şi unul din România au evadat marţi seară dintr-o închisoare din Amiens, Franţa. Unul dintre cei trei, cel din România, s-a predat astăzi dimineaţă poliţiei franceze, iar cei doi moldoveni rămân fugari, http://www.ouest-france.fr.

„Unul dintre deţinuţi, un român de 25 ani, plasat în detenţie provizorie în iunie, pentru escrocherie, s-a predat comisariatului din Reims joi la 08: 30 şi a fost arestat”, a declarat procurorul de Amiens, Bernard Farret.
După ce au tăiat gratiile de la fereastra celulei, cei trei deţinuţi, doi moldoveni şi un român, utilizaseră funii pentru a evada. Cei doi moldoveni sunt în continuare fugari, unul a fost încarcerat în ianuarie pentru „furt agravat” şi nu avea cum să fie eliberat decât în 2018, iar celălalt, „sosit” în octombrie, „făcea obiectul unei cereri de extrădare pentru viol”, a declarat miercuri procurorul. Poliţişti şi jandarmi sunt în căutarea lor.

The following two tabs change content below.
Ilie Gulca

Ilie Gulca

Ilie Gulca

Ultimele articole de Ilie Gulca (vezi toate)