Un weekend fierbinte în miez de iarnă la Teatrul „Eugene Ionesco”

caruselul_colaj fotoIubiri pătimașe, pasiuni interzise, amoruri dezlănțuite… TEATRUL „EUGENE IONESCO” anunță cu încântare revenirea pe scena sa a spectacolului CARUSELUL EROTIC, în regia lui Giorgi Tavadze, Georgia. O comedie plină de dramatism, cu iubiri înflăcărate și ironizate, unde erotismul e adus până la limita indecenței, cu dansuri frenetice de cabaret, cireașa de pe tort fiind participarea extraordinară a interpretei Geta Burlacu, într-o postură extreme de senzuală.

„Caruselul Erotic” a avut premiera anul trecut, fiind un proiect teatral ambițios și unic pentru spațiul nostru, ridicându-se la nivel de mega-producție: costume exotice și decor impresionant, concepute de scenograful Stela Verebceanu – pentru realizarea acestui spectacol, scena Teatrului fiind transformată în întregime; coregraful Dumitru Tanmoșan a pus la punct o coregrafie demnă de filme, toți actorii implicați în spectacol având numere de dans complexe, iar Geta Burlacu și Angry Band au elaborat coloana sonoră, piesa „Aș vrea”, scrisă anume pentru acest spectacol, devenind ulterior hit.

Acest spectacol a pornit, în fapt, în cadrul unui alt proiect foarte ambițios: cu un an în urmă, pe frigul lui ianuarie trecut, cei doi directori ai TEI – Petru Vutcărău și Val Butnaru, au lansat ideea unui teatru nocturn – Decameron – cu ambianță de varieté-uri europene și cu spectacole-show mai picante, așa cum sugera și denumirea noului teatru. Piesa „Camera albastră” de David Hare a părut foarte potrivită pentru lansarea unei astfel de nebunii în orașul nostru, iar regizorul georgian Giorgi Tavadze, cu maniera lui ironică, a fost prima alegere. În doar o lună au pornit repetițiile.

Ideea unui proiect teatral de o astfel de anvergură la Chișinău a fost, din păcate, prea ambiţioasă ca să supraviețuiască – un astfel de teatru presupune producții și investiții la alt nivel și, respectiv, preturi mai picante. Astfel, „Caruselul Erotic” rămâne, deocamdată, unicul proiect al teatrului nocturn Decameron.

Pentru reprezentațiile din acest weekend, spectacolul a suportat câteva modificări, renunțându-se la anumite elemente fastuoase, cum ar fi bandul în scenă, decorul sălii în stil de varieté, meniul exclusiv. Cu toate acestea, „Caruselul erotic” rămâne la fel de spectaculos și captivant. Mai mult chiar, pentru doritorii de a gusta din atmosfera fastuoasă de varieté, Teatrul „Eugene Ionesco” a păstrat un Sector-Café chic și confortabil, cu măsuțe pentru două persoane și un meniu-desert inclus.

CARUSELUL EROTIC se va juca pe 24, 25 și 26 ianuarie, de la 18.30. Pentru mai multe detalii și pentru rezervări bilete, sunați la casele Teatrului: (022) 233.833. Puteți cumpăra biletele și online de pe iticket.md sau să le comandați direct acasă ori la birou. Studenții beneficiază de reduceri de 50%.

Vă invităm să luați loc în caruselul dezlănțuit al dragostei, unde vârsta, starea materială sau cea financiară nu au nicio importanță, unde patimile nu cruță pe nimeni, iar sexualitatea debordează fără retușuri.

 TEATRUL „EUGENE IONESCO” | tei.md|facebook.com/tei.md | (022)233.833| bd. Grigore Vieru, 11