Un violator a fost snopit în bătăi de două minore

Răzbunarea

Liliana şi Mariana, două fete de 14 ani, nu şi-au putut imagina că li se poate întâmpla un asemenea incident. Minorele au fost victimele unei tentative de viol, dar, deoarece practică artele marţiale, l-au snopit în bătăi pe agresor.

Liftul

Era puţin trecut de ora 19.00. Minorele se întorceau de la orele suplimentare care se desfăşurau de două ori pe săptămână la un liceu din sectorul Buiucani. Afară amurgea treptat şi fetele au grăbit pasul ca să ajungă cât mai repede acasă, până nu s-a făcut întuneric. Au intrat în scara blocului în care locuiau. Becul electric ca de obicei nu ardea. Au urcat repede scările şi au pipăit pe peretele rece butonul liftului. S-au deschis uşile ascensorului şi fetele au închis pentru câteva clipe ochii, incomodate de lumina înţepătoare. Au răsuflat uşurat că în sfârşit au ajuns acasă. Uşile liftului erau cât pe ce să se închidă, însă un papuc negru bărbătesc a oprit mişcarea lor.

Un agresor simpatic

În ascensor a intrat un tânăr de vreo treizeci de ani, îmbrăcat într-un costum sport albastru închis. „Era chiar simpatic. Avea părul negru, frumos pieptănat, ochii căprui închişi şi o privire străpungătoare”, îşi aminteşte Mariana. Bărbatul le-a întrebat: „La ce etaj urcă fetele astea frumoase?”. Ele au zâmbit ruşinate şi au spus că stau la etajul şase. Tânărul a apăsat pe buton, apoi, brusc, s-a întors spre fete şi, dintr-o singură mişcare, le-a apucat pe ambele de păr şi le-a tras în jos.
„Acum veţi face ce vă spun eu!”, a strigat bărbatul cu o voce sălbatică. Agresorul le-a cerut fetelor să întreţină cu el raporturi sexuale perverse.

Butonul „stop”

Minorele au trăit un şoc profund, care a durat însă nu mai mult de câteva secunde. Ceea ce a urmat a fost cu adevărat surprinzător. Liliana a apăsat butonul „stop” al liftului, a făcut o manevră şi l-a lovit pe bărbat cu genunchiul sub centură. Mariana s-a alăturat colegei, aplicând şi ea două lovituri bărbatului, un croşeu în nas şi unul după cap.

Atacatorul a fost neutralizat.

Fetele au chemat etajul 1. L-au apucat de braţe pe bărbat, l-au scos târâş pe scări din lift şi i-au tras o mamă de bătaie chiar în faţa blocului. El nu a scos un sunet, în timp ce fetele loveau cu putere în el cu mâinile şi picioarele.

Răzbunarea

„Ai vrut sex? Na-ţi!”, strigau minorele. Iar bărbatul – care nu s-a gândit când a intrat în ascensor că aceste două fete simpatice, firave şi inofensive la prima vedere, practică de doi ani taekwondo-ul – suporta loviturile profesioniste fără a se putea apăra. Când au văzut că au ieşit învingătoare şi atacatorul a fost anihilat, Mariana şi Liliana au plecat mândre de sine acasă. „Ne-am uitat pe fereastra balconului şi am văzut cum s-a ridicat încet şi s-a îndreptat şchiopătând într-o direcţie necunoscută. A doua zi, am povestit la toţi colegii, mai ales fetelor cât de periculoşi pot fi unii bărbaţi şi ce vor ei cu adevărat. Cel mai mult ne-a supărat faptul că nu era ţipenie de om care ar fi putut să confirme că noi ne-am apărat de un agresor, dar nu am bătut un om nevinovat”, spune indignată Liliana.

Samavolnicie

Minorele nu s-au adresat la poliţie deoarece acţiunile lor pot fi interpretate ca samavolnicie şi ele pot trece din postura de victime în cea de agresoare. „În asemenea cazuri, atacatorul trebuie imobilizat cumva, iar victima trebuie să cheme imediat poliţia. Fetele, din păcate, nu au făcut acest lucru şi au hotărât să se răzbune aşa cum ştiu ele, ceea ce nu este corect”, a menţionat Larisa Tamciuc, jurist. Agresorul, un tânăr înalt şi simpatic, cu privire seducătoare, nici până astăzi nu a fost reţinut de poliţie, iar colegele de clasă ale fetelor s-au înscris toate fără excepţie la secţia de taekwondo.

The following two tabs change content below.