Un taximetrist moldovean a jefuit şase hocheişti la Moscova

Presa din Federaţia Rusă scrie despre un cetăţean al Republicii Moldova care a jefuit şase hocheişti. Potrivit site-ului lenta.ru, bărbatul lucra taximetrist pentru o companie din Moscova.

Sâmbătă, patru hocheişti ai clubului „Atlant” şi doi jucători din Republica Cehă şi Slovacia s-au întors de la un antrenament din străinătate şi au luat un taxi de la Aeroportul Sheremetyevo, punând gențile cu îmbrăcăminte sportivă şi obiecte personale în portbagaj. Pe drum, l-au rugat pe şoferul maşinii să oprească la o staţie peco pentru a cumpăra nişte băuturi răcoritoare. Când s-au întors, taxiul dispăruse cu toate lucrurile personale.

Victimele s-au adresat forţelor de ordine. Poliţiştii au reuşit să identifice persoana, care a fost reţinută peste câteva ore. Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani din Moldova, care lucra pentru o companie de taxi din Moscova. Pe marginea acestui caz a fost pornit dosar penal pentru furt. Bănuitul a fost plasat într-un centru de detenţie din capitala Federaţiei Ruse.

Pe de altă parte, Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă susţine că nu a fost contactată de Ministerul Afacerilor Interne rus şi nu poate confirma această informaţie. „Aceasta a făcut o interpelare şi este în aşteptarea unui răspuns”, a declarat Olesea Popa, angajată a Centrului de presă în cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Marina LIŢA

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)