Un rus a murit după ce s-a îngropat de viu pentru a-şi testa curajul şi rezistenţa

„Potrivit prietenului său, acest bărbat de 35 de ani care vroia să îşi testeze rezistenţa i-a cerut cu insistenţă să îl ajute să îşi petreacă o noapte îngropat de viu“, a precizat reprezentantul anchetatorilor locali, Alexeï Lubinski.

Cei doi bărbaţi au săpat o groapă într-o grădină şi au pus acolo un fel de sicriu fabricat de el, dotat cu ţevi pentru ventilaţie, a adăugat acesta. Victima s-a pus în coşciug cu o pătură, o sticlă de apă şi un telefon mobil.

Groapa a fost acoperită cu scânduri de lemn la 20 de centimetri de sol, iar prietenul victimei s-a întors acasă după ce a primit un telefon liniştitor din sicriu. În dimineaţa următoare, el a descoperit groapa şi a găsit un corp fără viaţă.

Potrivit lui Lubinski, o furtună violentă s-a petrecut în acea noapte în regiune, iar apa de la ploaie a înfundat ţevile de ventilaţie.

Vara trecută, un locuitor din regiunea Vologda a murit asfixiat după ce s-a îngropat de bună voie „pentru a scăpa de frica de moarte”.

Mai multe mărturii entuziaste privind experienţe asemănătoare, fără a cunoaşte un final tragic, au fost publicate pe blogurile din Rusia, fără a se putea verifica autenticitatea lor.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)