Un Porshe Cayenne ar fi un cadou minunat de ziua îndrăgostiţilor!

SFÂNTUL VALENTIN //  Unele vedete spun că cel mai bun cadou de această sărbătoare ar fi o maşină de lux

Când vine vorba de dragoste, suntem gata să sărbătorim în fiecare lună. Totuşi Sfântul Valentin e o sărbătoare a tuturor timpurilor şi a tuturor vârstelor, „te iubesc”, de ziua îndrăgostiţilor, sună mai deosebit. În timp ce pentru unii, cadourile nu contează în această zi, unele vedete spun că cel mai bun cadou ar fi o maşină de lux.

Porshe Cayenne, asta da cadou!

Igor Sârbu, „Akord”: „Îmi place această sărbătoare şi o sărbătoresc de fiecare dată cu persoana dragă. În toţi aceşti ani, am încercat să ofer fiinţei iubite diverse surprise, nu pot să spun că a fost ceva ieşit din comun. O cină romantică în afara oraşului cu lumânări, şampanie, flori, cel mai important e ca cel de lângă tine să se simtă bine. De obicei, las totul pentru ultimul moment, pot să cumpăr cadoul în ultima zi, îmi vine ideea şi o realizez. Cred că cea mai bună surpriză ar fi să dăruieşti un Porshe Cayenne, asta da cadou!”, ne spune zâmbind interpretul. Igor ne-a mai mărturisit că are o prietenă care nu are nimic cu showbizul.

„Anul trecut am primit 101 trandafiri roşii”

Cristina Croitor, interpretă: „Sărbătoresc Sfântul Valentin în fiecare an, în acest an, va fi puţin mai diferit, deoarece am concerte. Nu vom sărbători în doi, cum se obişnuieşte, de această dată, o vom face împreună cu prietenii, aşa va fi mai vesel. Anul trecut, am fost surprinsă de prietenul meu, care mi-a dăruit 101 trandafiri roşii. Cel mai mult contează atenţia şi respectul celui drag”, ne spune Cristina.

„Femeile îşi doresc multe lucruri”

Ion Paladi, interpret: „Îmi voi scoate soţia la o cină romantică într-un local în care ne vom simţi foarte bine. Obişnuiesc să-i cumpăr Veronicăi flori de primăvară, deoarece ea iubeşte foarte mult ghioceii, toporaşii, viorelele. Ce ţine de cadou, îi dăruiesc ceea ce are nevoie, femeile îşi doresc multe lucruri”, ne spune interpretul. Ion Paladi a revenit de curând în Moldova, îşi petrece cel mai mult timp în diferite regiuni ale României, prins în diverse concerte, spectacole.

Din istorie

Sfântul Valentin devine din ce în ce mai popular în alte religii şi culturi. Pe 14 februarie, tânărul preot catolic Valentin a fost executat pentru credinţa în Dumnezeu. Valentin este cunoscut ca propovăduitor care îşi încuraja prietenii din închisoare, dar şi ca preot care oficia căsătorii în secret. Biserica Catolică a decis ca Sfântul Valentin să fie considerat sărbătoarea îndrăgostiţilor şi a iubirii.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)