Un pariu devenit realitate


Totul s-a petrecut într-o minunată seară de vară, eram în vacanţă la bunici. Luna călăuzea păşii molcomi ai trecătorilor care încercau să se relaxeze după o zi agitată şi călduroasă printr-o mică plimbare la pădure. Mângâierea blândă a vântului îmi purta gândurile departe, spre lucruri de neînţeles.

Eram împreună cu câteva prietene, stăteam de vorba, râdeam, totul se petrecea ca între fete. Dar, deodată, a apărut EL împreună cu câţiva băieţi. M-a fascinat din prima clipă, avea o privire blândă, caldă şi profundă. În acea seară, l-am privit îndelung. Nu ştiam nimic despre el, totul era nou pentru mine. Vroiam să-l cunosc, să mă apropii cumva de el.

Când îl vedeam, inima îmi bătea cu putere şi parcă timpul stătea în loc. Încetul cu încetul, ne-am apropiat, am început să vorbim, dar nu simţeam aceeaşi atracţie din partea lui. Eu, fiind amică cu un bun prieten de-al lui, reuşeam să-l văd destul de des, dar era prea mândru să-mi acorde o mică atenţie.

Pariul

Mi-am dat seama că nu voi reuşi să-l cuceresc, aşa că am lăsat să vină totul de la sine şi, într-o minunată seară, s-a întâmplat. El m-a sunat să mă întrebe dacă îmi doresc să ieşim. Şi aşa a luat fiinţă dragostea şi relaţia noastră care, luna aceasta, împlineşte trei ani. Mai târziu, am aflat că a făcut un pariu cu un amic pentru a putea ieşi cu mine, pentru a nu fi luat de fraier. Acesta a fost un pariu câştigat.

De atunci, suntem nedespărţiţi. Şi, deşi au fost lucruri care ne-au pus la încercare, ne-am revenit încet şi am depăşit multe obstacole din calea noastră.
Gabi din Chişinău

 

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)