Un pariu devenit realitate


Totul s-a petrecut într-o minunată seară de vară, eram în vacanţă la bunici. Luna călăuzea păşii molcomi ai trecătorilor care încercau să se relaxeze după o zi agitată şi călduroasă printr-o mică plimbare la pădure. Mângâierea blândă a vântului îmi purta gândurile departe, spre lucruri de neînţeles.

Eram împreună cu câteva prietene, stăteam de vorba, râdeam, totul se petrecea ca între fete. Dar, deodată, a apărut EL împreună cu câţiva băieţi. M-a fascinat din prima clipă, avea o privire blândă, caldă şi profundă. În acea seară, l-am privit îndelung. Nu ştiam nimic despre el, totul era nou pentru mine. Vroiam să-l cunosc, să mă apropii cumva de el.

Când îl vedeam, inima îmi bătea cu putere şi parcă timpul stătea în loc. Încetul cu încetul, ne-am apropiat, am început să vorbim, dar nu simţeam aceeaşi atracţie din partea lui. Eu, fiind amică cu un bun prieten de-al lui, reuşeam să-l văd destul de des, dar era prea mândru să-mi acorde o mică atenţie.

Pariul

Mi-am dat seama că nu voi reuşi să-l cuceresc, aşa că am lăsat să vină totul de la sine şi, într-o minunată seară, s-a întâmplat. El m-a sunat să mă întrebe dacă îmi doresc să ieşim. Şi aşa a luat fiinţă dragostea şi relaţia noastră care, luna aceasta, împlineşte trei ani. Mai târziu, am aflat că a făcut un pariu cu un amic pentru a putea ieşi cu mine, pentru a nu fi luat de fraier. Acesta a fost un pariu câştigat.

De atunci, suntem nedespărţiţi. Şi, deşi au fost lucruri care ne-au pus la încercare, ne-am revenit încet şi am depăşit multe obstacole din calea noastră.
Gabi din Chişinău

 

The following two tabs change content below.