Un moldovean implicat în răpirea unui milionar grec

Karamolegos

Poza milionarului grec, Manolis Karamolegos

Un moldovean, un grec şi un albanez au răpit un om de afaceri în Grecia. Businessmanul răpit, Manolis Karamolegos, a fost eliberat miercuri după-amiază, doi dintre răpitori au fost arestaţi. Poliţia îl caută pe al treilea. Potrivit primelor informaţii relatate de mass-media din Grecia, este vorba de un trio format dintr-un cetăţean grec, un albanez şi un moldovean. Ultimul lucra la o fabrică de pâine, proprietate a omului de afaceri în vârstă de 60 de ani, notează www.keeptalkinggreece.com.

Presa menţionează că victima, Karamolegos, ar fi fost ţinută peste 12 ore în portbagajul maşinii sale. În timp ce doi răpitori negociau cu familia victimei răscumpărarea, milionarul l-a convins pe moldovean să-l elibereze şi să se predea poliţiei.

Miercuri seară, „Manolis Karamolegos a mers la comisariatul de poliţie din Keratea, estul Aticii, însoţit de răpitorul moldovean, care avea asupra sa un pistol”, relatează Skai TV.

Unele instituţii media relatează că răpitorii au fost în contact constant cu familia omului de afaceri răpit, solicitând ca recompensă DOUĂ MILIOANE DE EURO.

Răpirea a avut loc marţi noapte în timp ce Karamolegos se afla în drum spre casă. El a fost răpit în satul Gerakas, 30 km nord-est de Atena.

Nu se ştie când răpitorii l-au capturat, însă este cert că aceştia sunt nişte diletanţi, notează sursa.

Manolis Karamolegos este proprietarul unei fabrici ce produce pâine pentru sandviciuri. El a contractat de la o bancă un credit în valoare de 2,3 milione de euro.

Postul TV KTG a mai relatat că Manolis Karamolegos este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Grecia. Înainte de a reuşi să se elibereze, poliţia a demarat o operaţiune amplă de localizate a răpitorilor şi a victimei acestora.

The following two tabs change content below.