Un moldovean beat la volan a provocat un grav accident în Italia. O femeie a murit

By Editor Moldova.ORG

Un moldovean aflat în stare de ebrietate la volan a provocat un grav accident în Italia, soldat cu decesul unei femei, iar o altă victimă se află în stare gravă la spital.

Potrivit lanazione.it, tragedia s-a întâmplat ieri, în jurul orei 12.00, pe o șosea din orașul Poggibonsi. Bărbatul de 30 de ani, originar din Republica Moldova, cunoscut deja poliției pentru alte cazuri, ar fi fost în stare de ebrietate la volan când a ieșit pe contrasens și a lovit frontal mașina care îi venea în întâmpinare.

În mașina lovită de acesta se aflau două persoane, mamă și fiică. În urma impactului puternic, femeia în vârstă de 79 de ani a decedat în drum spre spital, iar fiica sa, de 46 de ani, care se afla la volanul automobilului, a fost internată în stare gravă la spital.

La fața locului au sosit echipaje ale poliției, urgența precum și echipaje de pompieri. Pentru câteva ore, circulația a fost sistată în perimetrul adiacent zonei producerii accidentului. Moldoveanul s-a ales doar cu răni ușoare. Acesta a fost arestat și riscă ani grei de pușcărie pentru omor din imprudență.

Știrea Un moldovean beat la volan a provocat un grav accident în Italia. O femeie a murit a apărut pe Moldova.org.

Sursa: diaspora.moldova.org