Un miliardar rus, în videoclipul „Alejandro”

Un miliardar rus a plătit un milion de dolari ca să apară în videoclipul lui Lady Gaga, „Alejandro”. Deocamdată, bărbatul nu vrea să spună nimic despre inedita colaborare.

Un miliardar rus, în vârstă de 30 de ani, i-a dat excentricei Lady Gaga un milion de dolari ca să apară în videoclipul noului ei single. Astfel, bărbatul, fan înfocat al cântăreţei, identificat de publicaţia rusă life.ru drept Arkady, apare timp de câteva secunde, îmbrăcat într-o haină lungă de piele, pe care şi-o dă jos mai târziu, apropiindu-se lasciv de Lady Gaga. „Da, eu sunt în clip, dar nu pot să dau mai multe detalii din cauza unor condiţii contractuale”, a spus acesta.

Tânărul Arcadie, un celebru personaj monden în Rusia, a reuşit să facă rost de numărul de telefon al vedetei şi i-a propus o colaborare. Regizorul a declarat că videoclipul a fost filmat în Thailanda şi, special pentru Arkady, a modificat scenariul. Acesta a mai declarat că miliardarul rus este un tip foarte plăcut, are talent şi şi-a intrat în rol la fel de bine ca un actor profesionist. Lady Gaga, în schimb, a evitat să comenteze abilităţile profesionale ale lui Arkady. Nu este pentru prima dată când artista americană de origine italiană acceptă să facă astfel de oferte. În clipul lansat anterior, „Bad Romance”, apare alături de un demnitar din Londra, de la care a cerut o sumă mult mai mică. La rândul său, miliardarul Arkady nu este la prima experienţă „artistică”. Tânărul businessman s-a filmat, acum şase luni, în filmul rusesc „Любовь в большом городе-2”, în regia lui Marius Vaisberg.

Sandu OPREA

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)