Un microbuz pornit la manifestaţia PDM a suferit un accident

Foto simbol

Foto simbol

Unul dintre microbuzele pornite astăzi dimineaţă la protestul organizat de PDM a suferit un accident. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns în Secţia reanimare a Spitalului raional Edineţ. Accidentul s-a produs în preajma localităţii Alexăndreni.

Victimele sunt două persoane, ginerele şi socrul, originari din satul Bădragii Noi, Edineţ. Surse din cadrul Primăriei Bădragii Noi ne-au informat că primarul şi alţi locuitori ai satului au pornit astăzi dimineaţă în două microbuze spre Chişinău. Primarul de Bădragii Noi, Boris Gâscă, este membru al PDM. Întrebat care e starea victimelor şi de ce a decis să plece la protest în timpul serviciului, primarul a negat că s-ar fi pornit. „Merg să discut detalii legate de un proiect pe care l-am câştigat la FISM”, ne-a spus el.

Sora medicală de la Secţia primire a pacienţilor a Spitalului raional Edineţ, Viorica Jucovschi, ne-a informat că persoanele internate în urma accidentului i-au spus că se deplasau la protestul organizat la Chişinău. La fel, secretara primăriei Bădragii Noi, ne-a informat că primarul e la protestul organizat de PD.

The following two tabs change content below.