Un funcţionar public din R. Moldova a lovit mortal un minor în Ucraina: „Am avut două crize cardiace aflându-mă la volan”

Foto: point.md

Victor Captari susţine că nu a plecat de la locul accidentului şi că a fost transportat la spital în stare de criză cardiacă. La 29 aprilie curent, funcţionarul public, aflat la volanul unei maşini de teren, în centrul satului Costiceni, raionul Noua Suliţă, regiunea Cernăuţi, a lovit mortal un minor de 14 ani, Maxim Vatamanu, care a decedat la reanimare.

Membru al Consiliului Administrativ al Comisiei Naţionale privind piaţa financiară, Victor Captari, nu a plecat de la locul accidentului. „Am avut pe drum, de două ori, crize cardiace. O dată m-am oprit, dar a doua oară eram deja în sat şi nu ţin minte nimic ce s-a întâmplat. Eram în satul meu de baştină, am venit la sărbătoarea de 80 de ani a lui Ion Vatamanu”, a declarat membrul Consiliului de Administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, Victor Captari”, a spus Victor Captari.

În prezent, funcţionarul se află sub supravegherea medicilor. Totodată, presa din Ucraina scrie că, potrivit martorilor, Victor Captari era împreună cu soţia sa şi fiica sa, iar la volan era o femeie.