Un fiu de-al deputatului Nae Simion Pleșca a fost împușcat mortal de fratele său mai mic

nae simion plesca

Foto: protv.md

Un fiu de-al deputatului Nae-Simion Pleșca din actualul Parlament a fost împușcat mortal luni seară de către fratele său mai mic. Totul s-a întâmplat în apartamentul deputatului de pe strada Sfatul Țării din centrul Capitalei. Deputatul și soția sa s-ar fi aflat în salon, iar cei doi frați s-ar fi aflat în bucătărie, unde s-ar fi întâmplat tragedia.

Fratele mai mic, Sorin, care l-ar fi împușcat pe Dan a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de oamenii legii. Conform ultimelor informații de la poliție, mașina deputatului Nae-Simion Pleșca, cu care a fugit fiul cel mic, Sorin, a fost găsită la Bălți. Tânărul însă nu se afla în preajmă. Poliția continuă căutările.

Ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan a declarat pentru unimedia.info că împușcătura a fost efectuată în regiunea capului, tânărul a decedat pe loc. Pe moment nu se cunosc motivele împușcăturii, însă primele informații spun că s-a întâmplat din neatenție, iar împușcătura a fost neintenționată. Aseară la locul accidentului s-a deplasat și președintele parlamentului, Andrian Candu, acesta a cerut presei să trateze cazul cu discreţie: „Haideţi să lăsăm acum familia în intimitate că au nevoie”, a spus Andrian Candu. Poliția a deschis dosar penal pentru omor din imprudență.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)