Un centru independent de expertize din Ucraina: „În Ucraina nu mai există lapte condensat adevărat” ANSA: „Nu a fost depistată nicio încălcare”

Centrul pentru expertize independente ale consumatorilor ТЕSТ din Ucraina a făcut publică lista produselor care sunt supuse cel mai frecvent falsificării. Cel mai des sunt contrafăcute cele mai populare pentru ucraineni produse, scrie comments.ua.

Centrul pentru expertize independente ale consumatorilor ТЕSТ/ Центр независимых потребительских экспертиз ТЕСТ a indicat produsele cel mai frecvent falsificate în Ucraina.  Experții au subliniat că majoritatea producătorilor de unt respectă conținutul indicat pe ambalaj, în special în privința procentajului de grăsimi din lapte, în chefir lipsesc drojdiile, în salamul fiert și crenvurști nu a fost găsită carne.

După spusele experților ucraineni, absența acestor elemente nu influențează gustul produselor. Produsul cel mai des contrafăcut este laptele condensat. Experții au precizat că pe polițele magazinelor din Ucraina nu a mai rămas lapte condensat adevărat.

JURNAL de Chișinău a solicitat opinia angajaților Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, inclusiv să ne spună dacă au efectuat o expertiză în acest sens, dar reprezentantul agenției, Alexandru Donică, nu a putut să ne răspundă la această întrebare. El ne-a declarat că, în urma examinărilor sale, nu au fost depistate încălcări.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)