Un cadou pentru copiii nevoiaşi

Jurnal Trust Media a format echipa lui Moş Crăciun

„Fii şi tu Moş Crăciun!”. Echipa Jurnal Trust Media îi îndeamnă pe toţi să-şi amintească că pot fi oameni buni şi să doneze un cadou pentru copiii nevoiaşi.

În acest scop nobil, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, lângă Pomul de Crăciun, a fost instalat un cort Jurnal Trust Media, unde fiecare doritor poate să aducă jucării şi dulciuri. Colectarea a început pe 17 decembrie şi are loc zilnic de la ora 9.00 dimineaţa până la 20.00. La nici o zi de la lansarea campaniei „Fii şi tu Moş Crăciun!”, au început să apară şi primele cadouri. Mai mulţi oameni şi unele companii au dat dovadă de generozitate de sărbători.

Provoacă şi tu un zâmbet unui copil

Darurile adunate prin bunăvoinţa oamenilor au început deja să fie distribuite de către „mesagerii” lui Moş Crăciun copilaşilor din orfelinate. Echipele formate dintr-un reprezentant al marilor companii și echipa Jurnal Trust Media, timp de trei zile au fost la câteva centre de plasament ale copiilor și la orfelinate şi au împărţit cadouri. Micuţii s-au arătat cu adevărat fericiţi. Astfel o jucărie donată în cortul Jurnal Trust Media, ajunsă în mâinile unui copilaş, trezeşte un zâmbet de Crăciun.

Colectarea şi distribuirea darurilor se va desfăşura până în ziua de Crăciun. Iar pe 25 decembrie echipa Moşului vă provoacă la joacă. Spiriduşii Jurnal Trust Media vor veni, în ziua sărbătorii, la pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a crea o sărbătoare de vis cu jocuri, concursuri şi colinde. Sărbătoarea va începe la ora 10.00.

The following two tabs change content below.