Un bărbat s-a trezit la morgă după ce a băut prea mult la o petrecere

morga

Un bărbat din Extremul Orient rus s-a trezit la morgă după ce a fost declarat mort. Înainte de incident, bărbatul fusese la petrecere, unde consumase o cantitate mare de votcă. Petrecărețul a leșinat după ce a băut prea mult, a relatat miercuri presa locală, conform Russia Today. Prietenii lui au chemat o ambulanță, iar medicii l-au declarat mort și l-au dus la morgă. Acolo bărbatul s-a trezit și a început să strige după ajutor, potrivit protv.ro.

„În acea noapte, morga locală era foarte aglomerată, iar trupurile nu erau doar în dulapuri, ci și pe podeaua camerei frigorifice, acolo unde bărbatul fusese asezat”, a declarat Aleksei Stoiev, un purtător de cuvânt al poliției. „La un moment dat, el s-a trezit și nu și-a dat seama unde se află. Era întuneric și frig. S-a dus la ușă și a început să țipe și să lovească”, a continuat Stoiev.

Strigătele sale au fost auzite de paznic, astfel că medicii au fost chemați în ajutor. Pacientul a fost chestionat de politiști, care i-au dat drumul. Deși trecuse printr-un șoc destul de mare, bărbatul s-a reintors la petrecere. Prietenul care i-a deschis ușa a fost atât de șocat încât a leșinat.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)