Un accident rutier a făcut 8 victime

Un maxi-taxi de marca Mercedes de pe ruta 171 din Chişinău s-a rasturnat la începutul acestei săptămâni pe strada Calea Orheiului după ce a fost lovit de un automobil de marca BMW. Cele opt persoane din microbuz au suferit diverse traume. Şoferul BMW-ului a fugit de la locul accidentului, relatează site-ul jurnal.md.

Maşinile circulau în acelaşi sens pe Calea Orheiului. La un moment dat, BMW-ul – la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 deani din Chişinău – a intrat pe lateral în microbuz. În urma ciocnirii, microbuzul s-a răsturnat, iar şoferul, în vârstă de 59 de ani, a suferit traume foarte grave, fiind transportat la spitalul de urgenţă. În stare gravă au fost internaţi şi câţiva dintre cei şapte pasageri răniţi. Majoritatea dintre aceştia s-au ales cu comoţii cerebrale, iar un bărbat – cu trei coaste fracturate.

Conform cercetărilor preliminare, vinovat este şoferul BMW-ului. Doar pentru faptul că a părăsit locul accidentului, tânărul conducător auto riscă până la doi ani privaţiune de libertate. Cazul este cercetat de Comisariatul General de Poliţie.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)