Un accident rutier a făcut 8 victime

Un maxi-taxi de marca Mercedes de pe ruta 171 din Chişinău s-a rasturnat la începutul acestei săptămâni pe strada Calea Orheiului după ce a fost lovit de un automobil de marca BMW. Cele opt persoane din microbuz au suferit diverse traume. Şoferul BMW-ului a fugit de la locul accidentului, relatează site-ul jurnal.md.

Maşinile circulau în acelaşi sens pe Calea Orheiului. La un moment dat, BMW-ul – la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 deani din Chişinău – a intrat pe lateral în microbuz. În urma ciocnirii, microbuzul s-a răsturnat, iar şoferul, în vârstă de 59 de ani, a suferit traume foarte grave, fiind transportat la spitalul de urgenţă. În stare gravă au fost internaţi şi câţiva dintre cei şapte pasageri răniţi. Majoritatea dintre aceştia s-au ales cu comoţii cerebrale, iar un bărbat – cu trei coaste fracturate.

Conform cercetărilor preliminare, vinovat este şoferul BMW-ului. Doar pentru faptul că a părăsit locul accidentului, tânărul conducător auto riscă până la doi ani privaţiune de libertate. Cazul este cercetat de Comisariatul General de Poliţie.