Ultimul tren spre şaisprezecimile Europa League pentru SHERIFFANTASTICII!

Campionii de la FC Sheriff nu au un moral prea bun înaintea partidei de miercuri cu Steaua Bucureşti din cadrul Europa League, iar antrenorul Leonid Kuciuk spune că nu va fi o tragedie dacă echipa sa va pierde acest meci. În acelaşi timp, acesta promite că jucătorii săi îşi vor vinde scump pielea şi că vor un loc în primăvara europeană.
Leonid Kuciuk susţine că fotbalul e un joc şi nu trebuie dramatizăm dacă echipa sa va obţine un rezultat negativ în partida cu Steaua. „E o tragedie în caz că nu câştigăm? Dar ce, urmează să murim? Am demonstrat că intrăm mereu pe teren să muncim şi să dăm totul. Fotbalul e un joc şi nimic mai mult. Ce şanse avem? Şansele le evaluează pariorii. Faptul că Steaua nu va avea suporteri la meci mă interesează mai puţin”, a spus Kuciuk.

Faptul că au făcut doar egal, 0-0, cu Academia UTM i-a băgat în şedinţă pe cei de la FC Sheriff înaintea partidei cu Steaua. Jucătorii, dar şi antrenorul au pus acest semi-eşec pe seama terenului foarte prost de pe stadionul „Dinamo” din capitală. „Dacă o echipă vrea să piardă câte 4-5 jucători pe meci, atunci să joace pe terenuri precum acela de la „Dinamo”. Deja nici copii nu mai joacă pe asemenea terenuri”, a tunat Leonid Kuciuk după meciul cu Academia UTM. Unii jucători nu vor să mai audă de asemenea condiţii şi spun că pe viitor vor refuza să mai joace, pentru că nu vor să se accidenteze şi să-şi irosească cariera.
Nadson s-a accidentat
În ultimul meci de campionat, s-a accidentat Jose Nadson, care are şanse minime de a intra în meciul de miercuri cu Steaua. „M-am accidentat grav din cauza terenului impracticabil. De patru ani joc în R. Moldova, dar niciodată nu am văzut aşa teren prost. Cred că şi la sate terenurile sunt mai bune, dar noi am jucat în Chişinău”, a adăugat brazilianul lui FC Sheriff.
Suporterii din R. Moldova au reclamat Steaua la UEFA!
Problema fanilor roş-albaştri care vor fi interzişi din ordinul lui Gigi Becali la meciul Sheriff–Steaua din Europa League a ajuns pe masa UEFA. Suporterii înjură fără încetare conducerea, iar aceasta renunţă la ei în deplasările din Europa League. Zilele trecute, fanii roş-albaştri din R. Moldova au remis o reclamaţie forului european, în care solicită ca UEFA să intervină pentru a anula interzicerea de a avea acces la partida cu FC Sheriff.
Steaua ajunge astăzi în R. Moldova
Altfel, în Ghencea nu s-a pierdut definitiv optimismul în privinţa obţinerii calificării în primăvara Europa League. În ciuda faptului că ocupă ultimul loc în Grupa H, oficialii stelişti susţin că o victorie la Tiraspol va reintroduce trupa din Ghencea în ecuaţia calificării. „Dacă o învingem pe FC Sheriff, iar Twente nu face decât egal cu Fenerbahce, atunci putem juca cu olandezii meciul decisiv la Bucureşti. Va trebui să-i învingem pentru a merge mai departe”, au punctat duminică oficialii.
Steaua va ajunge marţi la prânz la Chişinău, iar meciul va avea loc miercuri la ora 20:05 în direct la PRO TV.