Ultimul interviu al artistei: „Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită”

Prăbuşită pe hol, într-o baltă de sânge, Mădălina Manole a lăsat în urmă un copil de 2 ani pe care şi l-a dorit enorm, un album ce urma să fie lansat duminică, 18 iulie, la Brăila, „O 9 Mădălina Manole”, şi întreaga lume artistică bulversată.
Potrivit impresarului artistei, Florin Apostol, reprezentantul casei de producţie, Mădălina Manole era aşteptată la Brăila pentru a-şi lansa printr-un concert live cel mai recent album. „Erau afişe peste tot în oraş, ea urma să urce pe scenă şi să cânte cu un band în spate. Suntem bulversaţi.”

Iniţial, albumul editat de Media Pro Music urma să fie lansat la Bucureşti, în urmă cu două luni. Data evenimentului a fost programată pentru 12 mai, dar în aceeaşi dimineaţă a fost anunţată amânarea din cauza unor probleme de sănătate pe care Mădălina Manole le-ar fi avut. Nimeni nu vorbeşte însă despre boala Mădălinei. Potrivit Monicăi Anghel, artista ar fi suferit de probleme cardiace, în vreme ce alte surse vorbesc despre depresie.

Cântăreaţa a acordat un interviu pentru agenţia Agerpres cu o zi înainte de a fi găsită fără suflare în casa ei din Otopeni. Mădălina Manole declara, cu o zi înainte de a muri, că este „o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită”. Totodată, spunea „am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”. Artista a lansat anul acesta un nou album care conţine 12 piese.

„Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. «Viaţa e frumoasă lângă tine», «Marea dragoste», «Sunt îndrăgostită», «Cineva chiar te iubeşte» sau «Without You» sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte «Suflet gol» şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac”, a declarat pentru Agerpres Mădălina Manole. Ea a mai spus că, deşi albumul era gata de ceva vreme, a amânat lansarea lui pentru că avea de îndeplinit câteva vise: „o casuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu”.

Pe de altă parte, artista a fost internată, la 17 iunie 2010, în Spitalul Clinic de Urgenţă „Floreasca” din Bucureşti, în urma unei tentative de suicid, mai spun anchetatorii.

Artistul Gheorghe Gheorghiu, cel care a îndrumat-o muzical pe „Fata cu părul de foc”, spune că „e tardiv să înţelegi un artist abia atunci când acesta nu mai este”. „Toată lumea e disperată să afle acum. Ce? Că radiourile nu te mai difuzează, că nu ai spectacole.” Artistul spune că nu înţelege ce a determinat-o pe Mădălina Manole să recurgă la acest gest.

Gheorghiu aminteşte că Mădălina a avut o perioadă de sarcină dificilă – „a ţinut-o foarte greu” –, dar că nu ştie să fi avut şi alte probleme de sănătate. „Niciodată n-am discutat aşa ceva”, mărturiseşte artistul. El spune că Puiu, soţul Mădălinei, îşi diviniza soţia. „Mă punea să-i aduc trandafiri din America şi să-i umplu scena Mădălinei. 101 trandafiri.”

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)