Trupa „Blue” s-a dezbrăcat pentru Eurovision într-o revistă pentru gay

Anthony Costa, Duncan James, Simon Webbe şi Lee Ryan din trupa britanică „Blue” au pozat nud pentru a se promova înainte de Eurovision Song Contest 2011. Aceştia şi-au etalat corpurile bine lucrate la sală într-o revistă dedicată homosexualilor din Marea Britanie.

Probabil aceştia mizează pe susţinerea tuturor homosexualilor. Se cunoaşte faptul că unul dintre membrii trupei, Duncan James, este bisexual. În vârstă de 34 de ani, mărturiseşte orientarea sexuală şi nu se ascunde că a întreţinut relaţii sexuale şi cu bărbaţi, în afara aventurilor cu femei. „Nu îmi este ruşine de nimic”, afirmă acesta pentru „News Of The World”. Duncan a fost implicat în relaţii de amor cu vedete precum Geri Halliwell şi Tara Palmer-Tomkinson. El a frânt inimile admiratoarelor înfocate de pretutindeni, dar se pare că există şi bărbaţi care suspină după acesta.

Au vândut peste 13 milioane de discuri

 

Trupa „Blue” s-a destrămat în urmă cu şapte ani. Grupul britanic a devenit celebru pe plan internaţional graţie unor hituri precum „One Love” şi „All Rise”. „Blue” a vândut peste 13 milioane de discuri pe plan mondial, a câştigat două „Brit Awards”, iar trei dintre piesele sale au ajuns pe prima poziţie în topul single-urilor din Marea Britanie.

În acest an, trupa „Blue” reprezentă Marea Britanie la concursul Eurovision, unde va interpreta piesa „I Can”.

Trupa „Blue” se află printre favoriţii publicului în acest an la Eurovision. Casele de pariuri le dau chiar locul întâi, doi sau trei. Cu toate acestea, în topul preferinţilor de pe Google, aceştia se plasează între locurile 12 şi 14.

 

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)