Trei tineri au fost găsiţi morţi într-un apartament din capitală

Trei bărbaţi în vârstă de 17, 29 şi, respectiv, 35 de ani au fost găsiţi morţi într-un apartament din capitală. Prima versiune a cauzei incidentului este intoxicaţie cu monoxid de carbon, dar se aşteaptă şi rezultatele expertizei medico-legale, a comunicat pentru JURNAL de Chişinău Adrian Jovmir, şeful centrului de presă al Comisariatului General de Poliţie. Cazul este cercetat în prezent de Comisariatul de Poliţie Centru al capitalei.

Potrivit lui Adrian Jovmir, tragedia s-a produs într-un apartament de pe strada Costiujeni, iar anunţul a fost primit duminică, la ora 09.50, de la un vecin.

Organele abilitate au găsit la faţa locului cadavrele celor trei tineri cu vârsta de 17, 29 şi, respectiv, 33 de ani, care zăceau jos fără suflare. Conform datelor preliminare, se presupune că persoanele s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. În bucătărie, ardeau două din ochiurile plitei de gaz, fiind pornit şi sistemul de încălzire a apei cu gaze naturale.

Cei trei tineri sunt originari din satul Andreevca, raionul Orhei. Potrivit consătenilor, tinerii munceau în capitală la o firmă particulară, puneau parchet. Locuitorii din Andreevca au mai spus că Ion Covcaliuc, de 29 de ani, şi Andrei Covcaliuc, de 17 ani, sunt fraţi şi sunt singurii feciori, pe lângă cele patru fete din familia Covcaliuc.

O locuitoare a satului Andreevca a spus că familia lor o duce foarte greu. Fetele sunt toate căsătorite, dar părinţii trăiesc modest, de aceea marea tragedie a familiei Covcaliuc i-a făcut pe mai mulţi săteni să dea ajutor pentru înmormântare.

Cel de-al treilea bărbat, Nicolae Coşelnic, în vârstă de 33 de ani, este şi el locuitor al satului Andreevca, fiind unul din cei cinci fii ai familiei Coşelnic. Acesta a fost căsătorit şi creştea un băieţel de numai trei anişori, care locuia cu părinţii lui. Micuţul acum rămâne şi fără tată, pentru că maică-sa munceşte peste hotarele ţării, a spus pentru JURNAL de Chişinău Tatiana Cornovan, locuitoare a satului Andreevca.

Victoria POPA

The following two tabs change content below.