TRAGEDIE // TREI COPII și-au pierdut viața în urma unui incendiu în raionul Glodeni // VIDEO

Trei copii au murit în noaptea asta în localitatea Danu, Glodeni, în urma unui incendiu. Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat  la ora 00:16, în urma izbucnirii incendiului. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, salvatorii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări în care erau trei copii: o fată de şapte ani, un băiat de 4 ani și o altă fată de o lună de zile, transmite Serviciul protecţiei civile şi situaţiilor excepţionale.

La locul incendiului lucrează o echipă din cadrul Laboratorului Experimental Antiincendiar al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru stabilirea circumstanțelor izbucnirii incendiului. Mai mult, la fața locului lucrează reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Glodeni, pentru mai multe circumstanțe ale cazului”, anunţă site-ul acestui serviciu.

“În această noapte, la ora 00:16, Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat în urma izbucnirii unui incendiu în Danu, Glodeni. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, salvatorii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări.”

“În timpul intervenției de stingere, pompierii au depistat în interiorul locuinței corpurile neînsuflețite a trei minori: o fată avea şapte ani, un băiat – 4 ani și o altă fată – doar o lună. Localizarea incendiului a fost anunțată la ora 00:37, suprafața de ardere fiind estimată la aproximativ 12 metri pătrați.”

The following two tabs change content below.