Top 10 cele mai vândute maşini în 2014

1

1. Toyota Prius (Hybrid)

Este populară atât în Europa, cât şi în SUA. După succesul cunoscut de Toyota cu acest model, compania a produs încă două versiuni: Prius V (versiune mai mare) şi Prius C. Interiorul Toyotei Prius este confortabil şi arată decent, însă lucrul cel mai important este consumul mic de carburanţi şi faptul că este un hibrid, desigur. Este disponibil pentru aproximativ 24 000 de dolari.

 

2

2. Honda Accord

O altă frumuseţe japoneză care merită să fie în toate listele de top este Honda Accord. Proprietarii acestui model au spus că este confortabilă, uşor de manevrat chiar şi pe drumuri rele. Există versiuni de 4 şi 6 cilindri.

4

3. Toyota RAV4

Acest SUV se înscrie printre cele mai confortabile maşini ale anului. Puterea motorului, interiorul spaţios, calitatea bună a materialelor, exteriorul drăguţ şi consumul bun de carburanţi a făcut ca această maşină să valoreze banii.

 

4

4. Honda CR-V

O maşină bună şi de nădejde.

 

5

5. Ford Fusion

Acest sedan nu este foarte mare, aşa că nu aştepta să fie bun la călătoriile lungi. Mototul cu cei patru cilindri nu este impresionant, dar dacă ai nevoie de el pentru călătoriile urbane, este foarte potrivit.

6

6. Honda Civic

O altă Hondă care merită să fie în această listă este Honda Civic. Producătorul a dotat acest model cu accesorii, precum conectare Blutooth pentru telefon şi o cameră de luat vederi. Este foarte uşor de condus şi dispune de destul spaţiu în interior.

7

7. Toyota Camry

Cele 6 valve îi asigură destulă putere, este confortabilă şi arată bine. Acest model va fi în top cele mai vândute maşini în 2015. Aşa că ai putea să o vinzi la un preţ bun.

8

8. Kia Optima

Acest sedan este frumos şi făcut cu gust.

9

9. Toyota Corolla

Unii proprietari se plâng pe acceleraţia insuficientă, însă asta era de aşteptat, având în vedere faptul motorul său are patru cilindri. Cu toate acestea, are consum bun de carburanţi, este confortabilă la condus, cu excepţia drumurilor din afara oraşului.

10

10. Nissan Altima

Cu un motor de patru 4 valve, se pare că are destulă putere, ceea o face uşor de manevrat şi plăcută la condus. Iar dacă vrei mai multă putere, ai putea să-ţi cumperi una cu motor cu 6 valve.

The following two tabs change content below.