Tinerii jucători ce pot „exploda” la Cupa Mondială!

FIFA va premia, ca de fiecare dată, cel mai bun tânăr jucător de la Cupa Mondială. Începând cu Pele şi continuând cu jucători ca Michael Owen sau Lukas Podolski, acest premiu i-a recompensat pe tinerii jucători ce au impresionat la turneul final. Cel mai bun tânăr jucător al acestei ediţii va primi din partea FIFA o maşină de teren.
Patru tineri jucători ce pot impresiona la această Cupă Mondială:

4. Giuseppe Rossi (Italia)

Giuseppe Rossi e o apariţie neobişnuită în echipa Italiei. El este născut în Statele Unite ale Americii, acolo unde a locuit până la 12 ani. S-a mutat în Italia pentru că dorea să devină fotbalist şi se pare că a reuşit. Rossi a trecut pe la echipe ca Manchester United, Newcastle sau Parma, iar acum e titular la Villarreal. Rossi a marcat deja trei goluri pentru Italia la Cupa Confederaţiilor şi a fost golgheterul echipei la Jocurile Olimpice din 2008 cu patru reuşite.

3. Jozy Altidore (SUA)

Omul numărul 1 al americanilor este tânărul Altidore. La 20 de ani, el a jucat la New York Red Bulls, Villarreal şi Hull City. În scurta sa carieră, Altidore a devenit cel mai tânăr jucător care a reuşit un hattrick la naţională. Cel mai important eveniment din cariera sa s-a întâmplat la Cupa Confederaţiilor când a marcat golul cu care SUA a bătut campioana europeană Spania.

2. Hugo Lloris (Franţa)

Portarul lui Lyon poate fi omul decisiv pentru Franţa care are ca obiectiv recucerirea Cupei Mondiale. Lloris se mândreşte cu câştigarea Campionatului European U19 cu naţionala cocosului galic şi că este un înlocuitor demn pentru Barthez sau Coupet.

1. Angel Di Maria (Argentina)

Di Maria poate fi chiar cea mai mare surpriză de la acest mondial, peste superstaruri ca Messi şi Cristiano Ronaldo. Jucătorul Benficăi e anunţat deja ca viitorul transfer bombă de la Real Madrid, dar până atunci va avea sarcina de a cuceri Cupa Mondiala împreună cu Messi şi Maradona. Di Maria a cucerit titlul cu Benfica în Portugalia şi a fost la un pas de finala Europa League.