Tigrul Alb aduce schimbarea

2010 este anul visurilor îndrăzneţe

Tigrul Alb (de Metal) păşeşte în scenă în data de 14 februarie 2010, aducând pentru o perioadă de un an, până pe 2 februarie 2011, însufleţire şi o desfăşurare dramatică a evenimentelor, înflăcărare şi pasiune. Este anul visurilor îndrăzneţe.

Culorile preferate: alb, negru, portocaliu. Conform legendei taoiste, tigrul trăieşte 1000 de ani. După prima jumătate a vieţii, 500 de ani, tigrul devine alb. Tigrii sperie hoţii, fantomele şi îndepărtează incendiile.

Cei născuţi în Anul Tigrului

Nativul este impetuos, energic, bătăios, impulsiv, un luptător prin excelenţă, iar norocul este mereu de partea sa. Dă dovadă de o imaginaţie bogată, o inteligenţă sclipitoare şi un curaj fără limite. Se bazează mai mult pe instinct. Este agitat, risipitor, deloc chibzuit sau răbdător. Este sincer şi direct, cu o gândire liberală şi un mod foarte liber de exprimare. Independent, îşi croieşte propriul drum în viaţă şi respectă numai propriile reguli. Este în stare de orice pentru a se impune.

Un an al extremelor

Anul Tigrului aduce modificări de tot felul, fiind un an al schimbării care va evolua continuu în intensitate. Este anul în care cei care preferă faptele minore abia dacă vor putea spune că au existat şi au trecut mai departe. Se va trăi şi acţiona numai şi numai pentru fapte mari şi de neuitat. Este anul introducerii celor mai noi şi mai îndrăzneţe idei, un an în care nu trebuie să ne întrebăm dacă e bine sau nu ce se întâmplă, ci să acceptăm ce trăim sau ce apare ca factori epuratoare, pentru a exploata şansa oferită de schimbare şi pentru a avea şanse maxime de reuşită în jocul destinului.

Evenimente

Anul Tigrului este unul predestinat confruntărilor de tot felul care pot merge până la război sau alt gen de dezastre. Derularea evenimentelor se face, de cele mai multe ori, sub impulsul momentului, existând tentaţia aventurii, fără a lua în calcul eventualele riscuri care pot duce la regrete de neimaginat în privinţa grabei iniţiale de a acţiona.

Furia poate lua în stăpânire totul indiferent de efortul diplomatic depus. De netăgăduită pentru acest an este fragilitatea extremă a tuturor formelor de manifestare a relaţiilor umane. Încrederea reciprocă de altădată este „aruncată în aer” de cele mai ciudate şi mai stupide declaraţii, iar gesturile de conciliere pot fi interpretate în sensul invers vectorului lor.

Nu trebuie să se piardă simţul umorului şi curiozitatea de a vedea ce se mai poate întâmpla! Tigrul Alb păşeşte în scenă urmând molcomului şi încăpăţânatului An Bou. Noul semn este anticiparea unui an dinamic cu oportunităţi neaşteptate şi acţiuni importante. Tigrul aduce însufleţire şi o desfăşurare dramatică a evenimentelor, înflăcărare şi pasiune. Este anul care poate aduce la viaţă cele mai îndrăzneţe visuri. Volumul este dat la maxim, fixat pentru experienţe grandioase de viaţă. Limitările sunt minime întrucât curajosul tigru nu face pauze.

Pe mapamond, apar schimbări sociale, rebeliuni politice şi intervenţii militare. Anul Tigrului Alb promite să fie neobişnuit şi interesant. La conducere, în lume şi în ţară, vor veni oameni curajoşi, prin intermediul cărora se vor realiza idei radicale şi neobişnuite.

Familia, cariera şi relaţiile

Tigrul este un animal de familie. În haita de tigri, mamele şi taţii îngrijesc „copiii”. Prin urmare, anul 2010 va aduce ceva nou şi în relaţiile de familie. Drept cadouri se pot oferi bijuterii din metal, în special de aur şi argint. Ele vor aduce noroc atât proprietarilor, cât şi celor care au oferit aceste daruri.

Un succes deosebit în acest an îi aşteaptă pe cei născuţi sub semnul Tigrului – aceştia vor putea obţine tot ce-şi planifică, iar începuturile noi vor aduce realizări neaşteptate, dar totodată pline de succes.

Dacă sunteţi născuţi în „anii prietenoşi” semnului Tigru – anul Calului, Caprei sau Câinelui, pregătiţi-vă de un flux de noroc. Mai dificil va fi pentru rivalii tradiţionali ai Tigrului – maimuţele, pisicile şi cocoşii – care vor fi nevoiţi să depună efort, pentru a folosi şiretlicurile în anul hotărât şi direct al Tigrului, care nu acceptă greşeli. Fiţi curajoşi şi cinstiţi, şi atunci norocul Tigrului vă va aduce rezultatele benefice!

Tematica principală a anului va fi dragostea, pasiunea, atât de caracteristică naturii tigrului, ce se va extinde în toate sferele vieţii. Atmosfera monotonă şi plictisitoare de la locul de muncă va fi înlocuită de culori noi şi apariţia noilor perspective, veţi găsi ideea căreia îi veţi putea dedica viaţa sau, cel puţin, perioada acestui an. În rest, anul 2010 promite să fie liniştit şi echilibrat.

Justiţie şi finanţe

Anul Tigrului este întotdeauna un an al justiţiei, când vinovaţii sunt pedepsiţi, iar cei care au acaparat bunuri străine, le vor pierde oricum. Într-o anumită măsura, 2010 va fi anul răzbunării şi recompensării acţiunilor din anii precedenţi ai calendarului chinez. În legătură cu criza financiară mondială, probabil ea se va menţine, dar Tigrul favorizează începuturi noi şi curajul, aşa că vor fi bine venite acţiuni şi decizii ieşite din comun în domeniul afacerilor. Anul 2010 promite să fie o provocare în sens material, dar totodată extrem de interesant şi abundent, aşa că majoritatea, pur şi simplu, nu vor avea timp pentru îngrijorări.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)