Temperaturi peste norma climatologică în februarie

ploaie-in-Timisoara

Pentru mâine, 3 februarie 2016, se prognozează vreme confortabilă, fără precipitaţii pe întreg parcursul zilei, doar spre seară sunt posibile ploi slabe şi izolat ceaţă, mai ales în orele nocturne. Temperaturile vor oscila între 0 şi +5 noaptea şi între +9 şi +14 ziua. Va fi o tendinţă de scădere până pe la 6 februarie, a spus pentru JURNAL de Chişinău meteorologul Natalia Canţer de la Direcţia meteorologie a Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Potrivit Nataliei Canţer, aceste temperaturi, care încep de mâine seară, 3 februarie, se vor menţine până joi, 4 februarie 2016. Este posibilă lapoviţă. Se prognozează şi intensificări ale vântului. Începând cu 7 februarie 2016, temperaturile vor fi în tendinţă de creştere, ajungând până la +8;+13 grade Celsius la 8–9 februarie. Noaptea temperaturile vor oscila între 0 şi + 5.

De la mijlocul acestei săptămâni spre sfârşitul ei, se aşteaptă vreme fără precipitaţii. De la 9 februarie, sunt posibile ploi slabe. Meteorologii spun că aceste temperaturi sunt peste norma climatologică, dar au mai fost înregistrate în luna februarie şi în alţi ani.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)