Ted, căţelul care face surf

Un căţel pe nume Ted, în vârstă de trei ani, este un mare pasionat de surfing. Patrupedul a învăţat să se dea cu placa pe valuri alături de stăpâna lui, Karol Steele, o britanică în vârstă de 49 de ani din oraşul Kent, şi băieţelul acesteia.

„Ori de câte ori mergeam la mare, Ted alerga înnebunit după surferii aflaţi pe plajă şi se cocoţa pe plăcile lor. Băieţelul meu a avut ideea să-l înveţe să facă surf, iar acum Ted este principala atracţie pe plajele pe unde ajungem”, a povestit stăpâna animalului.

Vezi cum arată hotelul în formă de paletă de ping-pong!

Chinezii vor să construiască un complex sportiv în valoare totală de 32 milioane de euro care va include un hotel în formă de paletă de ping-pong, dar şi arene sportive care vor semăna cu mingile de fotbal, baschet şi volei.

Ferestrele hotelului din Huanian (estul Chinei) vor fi rotunde şi dispuse în aşa fel încât să semene cu textura de pe o paletă de ping-pong.

De asemenea, „mânerul” rachetei va constitui o punte de observaţie, de unde se poate vedea panorama oraşului de la o înălţime de 150 de metri. În schiţa hotelului apare şi o clădire în formă de minge de ping-pong, însă nu este clar la ce va servi aceasta, scrie „China Daily” citat de Mediafax.