VIDEO // Taximetrist în rol de moaşă: O femeie din Ungheni a dat naştere unei fetiţe chiar într-un taxi

Taximetrist în rol de moaşă: O femeie din Ungheni a dat naştere unei fetiţe chiar într-un taxi

Un taximetrist din Ungheni a trăit o experienţă de neuitat. A asistat o femeie la naştere pentru că acesteia i-a venit sorocul chiar în maşina lui. Potrivit unghiul.md, tânăra mămică şi fetiţa ei nou-născută sunt sănătoase şi se află acum la Institutul Mamei şi Copilului din capitală.

Taximetristul, 32 de ani, tatăl a patru copii, a povestit emoţionat că nimic nu prevestea faptul că în această dimineaţă, 10 ianuarie, avea să se întâmple o minune. A fost chemat de o femeie din oraşul Ungheni, iar pasagera a anunţat destinaţia: Chişinău. Şoferul s-a urnit din loc.

„Când am ieşit pe drumul Chişinău-Leuşeni, doamna a spus că o apucă durerile. Am sunat la salvare. Salvarea mi-a spus că ne iese întâmpinare. Pe drum a apucat-o naşterea. Am ajutat-o să lege buricul la copil. Când s-a născut prima mea fiică, am asistat la naştere”, a spus taximetristul.

Menţionăm că, zilele trecute, o altă femeie însărcinată din Taraclia a fost dusă pe braţe de salvatori la spitalul raional, pentru că nicio ambulanţă nu putea ajunge în localitatea ei de baştină din cauza drumului înzăpezit.

The following two tabs change content below.