VIDEO // Taximetrist în rol de moaşă: O femeie din Ungheni a dat naştere unei fetiţe chiar într-un taxi

Taximetrist în rol de moaşă: O femeie din Ungheni a dat naştere unei fetiţe chiar într-un taxi

Un taximetrist din Ungheni a trăit o experienţă de neuitat. A asistat o femeie la naştere pentru că acesteia i-a venit sorocul chiar în maşina lui. Potrivit unghiul.md, tânăra mămică şi fetiţa ei nou-născută sunt sănătoase şi se află acum la Institutul Mamei şi Copilului din capitală.

Taximetristul, 32 de ani, tatăl a patru copii, a povestit emoţionat că nimic nu prevestea faptul că în această dimineaţă, 10 ianuarie, avea să se întâmple o minune. A fost chemat de o femeie din oraşul Ungheni, iar pasagera a anunţat destinaţia: Chişinău. Şoferul s-a urnit din loc.

„Când am ieşit pe drumul Chişinău-Leuşeni, doamna a spus că o apucă durerile. Am sunat la salvare. Salvarea mi-a spus că ne iese întâmpinare. Pe drum a apucat-o naşterea. Am ajutat-o să lege buricul la copil. Când s-a născut prima mea fiică, am asistat la naştere”, a spus taximetristul.

Menţionăm că, zilele trecute, o altă femeie însărcinată din Taraclia a fost dusă pe braţe de salvatori la spitalul raional, pentru că nicio ambulanţă nu putea ajunge în localitatea ei de baştină din cauza drumului înzăpezit.