Taximetrist amenințat și deposedat de automobil

By Editor

Un taximetrist de 35 ani, originar din raionul Anenii Noi, a fost ameninţat şi deposedat de automobil de către doi necunoscuţi, în timp ce se deplasau pe traseul din preajma comunei Dobrogea. S-a întâmplat în noaptea spre 6 mai.

Potrivit victimei, indivizii împreună cu o domnişoară au urcat în taxi la Gara Feroviară din capitală, solicitând să meargă în comuna Sângera. Pe traseu, aceștia au atacat şoferul şi l-au deposedat de automobil, bani şi două telefoane mobile. Victima a reuşit să alerteze poliţia de la o staţie de alimentare cu petrol.

Forţele de ordine au depistat automobilul taximetristului inversat pe traseul din apropierea oraşului Anenii Noi. La faţa locului a fost găsită în stare gravă tânăra care urcase în taxi împreună cu agresorii, căreia i-a fost acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spitalul din Anenii Noi. Ulterior, au fost reținuți și tinerii, cu vârstele de 22 şi respectiv 27 ani, originari din raionul Călăraşi, anterior judecaţi pentru infracţiuni grave.

În cadrul audierilor poliţiştii au stabilit că după ce s-au inversat cu maşina, aceştia au fugit de la faţa locului fără să acorde primul ajutor medical fetei. Ei au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru răpire de automobil şi atac tâlhăresc. De asemenea ei riscă să fie cercetaţi penal şi pentru producerea accidentului rutier soldat cu urmări grave.

Tinerii riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 8 până la 10 ani de închisoare.

Sursa: diaspora.moldova.org

Category: Social, Anenii Noi, automobil, pasageri, politie, taximetrist, telefoane mobile