Tatiana Vornicescu, prezentatoare Ştiri Meteo

„Vom depune toate eforturile ca să fim cei mai buni și cei mai obiectivi”
Până în momentul de a apărea la Jurnal TV, am avut o activitate frumoasă legată de muzică și modeling. Am cântat pe scenele naționale și internaționale sub pseodonimul TANNY. Ca interpretă am învățat exact ce mesaj trebuie să aduc publicului care îți așteptă melodiile.
Aștept ca Jurnal TV să fie prima televiziune pe piața mediatică moldovenească. Vom depune toate eforturile ca să fim cei mai buni și cei mai obiectivi. Muncesc mult pentru a deveni o prezentatoare bună. Postul de televiziune a creat toate condițiile pentru a deveni cei mai buni: ore de dicție și de limba română. Îmi place ceea ce fac și promit celor de acasă să aduc datele despre starea vremii în fiecare zi.
Doina Popa – editor, prezentator Departamentul Ştiri sportive
„Suntem o echipă care vrea să muncească şi să obţină rezultate cât mai bune”
Am înţeles ce înseamnă televiziunea la Muz-TV, unde am lucrat în calitate de reporter, apoi am realizat diferite subiecte şi pentru Matinalul de la postul public de televiziune, Moldova 1.
La DTV am realizat că televiziunea creează dependenţă. Acolo am prezentat ştirile sportive. Îmi place acest domeniu, pentru că am practicat întotdeauna sportul, pe care îl consider nu atât o activitate, cât un mod de viaţă.
Sunt la Jurnal TV, pentru că suntem o echipă care vrea să muncească şi să obţină rezultate cât mai bune.
Alina Sturza, prezentatoare Ştiri Sport
„Am alături profesionişti de la care învăţ în fiecare zi”
Sunt de cinci luni la Jurnal TV şi a fost cea mai dinamică perioadă din viaţa mea, plină de experienţe minunate. Mă simt o norocoasă pentru că fac parte din marea familie Jurnal TV. Am alături profesionişti, oameni extraordinari, de la care învăţ în fiecare zi.
Natalia Severin, prezentatoare a buletinului de ştiri
„Jurnal TV este un mediu potrivit pentru a creşte ca jurnalist, ca personalitate, ca om”
Am păşit în televiziune chiar din primul an de facultate. De-a lungul timpului am fost reporter în cadrul Departamentului ştiri al postului public Moldova 1, reporter la postul TV7. Am furat meserie, pentru că am avut dascăli buni la televiziune. Am cochetat cu două posturi de radio: Antena C şi Radio Nova, ca moderator şi prezentator de rubrici. Am făcut şi investigaţii jurnalistice la „Ziarul de Gardă”. Mai am o prietenă, e vorba de revista „Punkt” unde pot să scriu fără cenzură sau alte prejudecăţi.
Cred că Jurnal TV este un mediu potrivit pentru a creşte ca jurnalist, ca persoanlitate, ca om. Echipa Jurnal trust Media este cea care ştie cel mai bine ce aşteaptă publicul, ce trebuie să-i ofere şi cum să ambaleze un produs ca să satisfacă aşteptările spectatorilor.
Victoria Ocară, reporter
„Lucrăm pentru telespectatorii noştri şi vom face tot posibilul ca să nu-i dezamăgim”
Sunt absolventă a Facultăţii de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moldova. Am lucrat la radioul naţional ca reporter, apoi ca redactor prezentator. Dar întotdeauna mi-am dorit să cunosc şi bucătăria televiziunii, iar Jurnal TV mi-a oferit această şansă.
Jurnal TV este o provocare nouă, ceva diferit de ce există în Republica Moldova, şi îmi doresc să devină pentru telespectatori prima sursă de informare. Lucrăm pentru telespectatorii noştri şi vom face tot posibilul ca să nu-i dezamăgim.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)