Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, din nou şefă

Fosta șefă a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport (DGEST) a Consiliului Municipal Chişinău a fost aleasă directoare a Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Chișinău. Pentru această funcție a candidat și fosta directoare a liceului, Maia Dobzeu, singura candidată în prima etapă a concursului (24 februarie 2017).

În următoarele două etape ale aceluiaşi concurs a apărut în listă și numele fostei șefe a DGETS, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb. Rezultatele concursului au fost anunțate la 5 aprilie curent, iar fosta şefă a Direcţiei educaţie a fost aleasă câștigătoare.

Nagnibeda-Tverdohleb are 57 de ani, este pensionară și a demisionat din funcția de șefă a DGETS în ianuarie curent în urma scandalului alimentelor alterate din grădinițe. Ea nu se consideră vinovată de situaţia creată, ci doar regretă cele întâmplate. „Mă întristează puțin evenimentele care au avut loc, nu așa mi-am imaginat un sfârșit pentru o parte a activităţii mele”, a declarat ea la ședința primăriei din ianuarie 2017, când și-a anunțat demisia.

Ulterior s-a vehiculat că aceasta urma să ocupe funcția de director al unui liceu din capitală.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)