Sylvester Stallone are datorii impunătoare

Actorul american Sylvester Stallone are datorii de peste două milioane de dolari în Brazilia, unde a filmat cel mai recent lungmetraj al său, „The Expendables”, a anunţat săptămânalul brazilian „Veja”.

Potrivit acestui săptămânal, producătorii filmului, turnat în principal în Rio de Janeiro sub bagheta lui Stallone, datorează peste două milioane de dolari companiei braziliene O2, specializată în montarea instalaţiilor de lumini pe platourile de filmare, asigurarea serviciilor de pază, transport şi curierat etc. „Din luna mai a anului trecut, compania O2 încearcă să recupereze aceşti bani de la americani. Însă, de la începutul acestui an, Stallone şi asociaţii săi nu mai răspund la telefon”, afirmă publicaţia braziliană citată.

Cu un buget de producţie de 63 milioane de dolari, „Eroi de sacrificiu/ The Expendables” este considerat filmul cu cel mai mare buget turnat vreodată în Brazilia.

Filmul prezintă aventurile unei bande de mercenari care primesc misiunea de a înlătura de la putere un dictator sud-american. Pentru a asigura succesul acestui film de acţiune, Stallone, care deţine un rol în această peliculă, a mizat pe o distribuţie de invidiat, din care fac parte „Stone Cold” Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham şi Dolph Lundgren.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)