Striptease de la Moș Crăciun și Crăciunița

Moş Crăciuni şi Crăciuniţe pentru toate gusturile şi vârstele. Pentru un onorariu generos, Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada sunt gata să se dezgolească în fața spectatorilor. Deşi nu afişează deschis astfel de servicii, mai multe agenţii de organizare a petrecerilor îţi pun cu plăcere la dispoziţie lista întreagă de servicii şi preţuri atunci când îi contactezi. Ce-i drept, dezbrăcaţi, Moşul şi nepoata lui costă mai scump decât în straie. Dacă un matineu tradițional cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada costă de la 250 până la 450 de lei, pentru un număr de striptease prezentat de Crăciuniță sau de Moșul va trebui să scoateți din buzunar între 50 şi 150 de euro.

„Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada pentru adulţi”, „Striptease de la Crăciunița”. Iată câteva dintre cele mai curioase oferte pe care le puteți găsi pe site-urile de anunțuri din R. Moldova. Autorii acestora vorbesc deschis despre serviciile pe care le prestează, dar mai întâi se interesează de ziua în care îți dorești să-i „tocmești”. „Avem multe comenzi și puține zile libere”, ne avertizează bărbatul care a plasat unul dintre aceste anunțuri. După ce convenim asupra zilei, omul începe a-și lăuda „marfa”: „Crăciunițele noastre sunt cele mai bune și mai frumoase. Avem pentru toate gusturile – și mai slăbuțe, și mai plinuțe, și mai ieftine, și mai scumpe”. Aflăm că un show de 20 de minute de striptease cu Alba ca Zăpada costă între 70 și 150 de euro. „Moș Crăciun nu se dezbracă!”, ne atenționează bărbatul.

„Striptease cu Moș Crăciun sau cu Alba ca Zăpada?”

În goana după clienți, și unele agenții de organizare a petrecerilor și-au diversificat oferta. Luându-ne după un anunț inofensiv despre matinee cu Moș Crăciun, aflăm că Moșul îi poate distra nu doar pe micuți, dar și pe adulți. „Venim și la petreceri corporative. Avem și Crăciuniță. Să vedeți ce veselie vă facem!”, ne spune doamna care a răspuns la numărul de telefon al companiei. Atunci când o întrebăm despre show-uri mai speciale, aceasta se reorientează rapid, semn că nu suntem primii care ne interesăm: „Striptease cu Moș Crăciun sau cu Alba ca Zăpada?”. Femeia ne spune că ambii costă la fel – 50 de euro pentru zece minute. Și, la fel ca și în primul caz, avem posibilitatea de a alege Moșul și Crăciunița.

Moș Crăciun de culoare

Ofertele însă nu se opresc aici. O altă agenție ne convinge că e mai bine să comandăm show-baletul lor – „Tolstușki” („Plinuțele”), care, pe lângă faptul că sunt îmbrăcate sumar, mai și dansează frumos. Găsim în lista de anunțuri și Moș Crăciuni de culoare care cântă românește, dansatori și clovni, personaje de poveste. Toți au pregătite programe pentru copii și maturi (nu însă și striptease – n.r.). Ce-i drept, serviciile prestate copiilor costă cu mult mai ieftin decât cele pentru petreceri corporative. Astfel, dacă pentru un spectacol de Crăciun pentru micuți organizatorii cer cel mult 150 de euro, spectacolele pentru serbările corporative pot ajunge să coste peste 500 de euro.

Chiar și așa, agențiile nu duc lipsă de clienți. Pentru seara de 24 spre 25 decembrie cei mai mulți Moș Crăciuni sunt deja ocupați. „E un business bun acesta, păcat că e de scurt timp”, ne spune reprezentanta unei agenții de organizare a petrecerilor.

Mariana RAŢĂ

The following two tabs change content below.