Stimaţi cititori ai JURNALULUI de Chişinău

Vă rog din suflet să-mi acordaţi câteva minute din timpul dumneavoastră pentru a citi această scrisoare plină de disperare. Iertată să-mi fie îndrăzneala în situaţia în care întreaga societate se află în condiţii grele, dar durerea mea mă face să mă adresez către Dumneavoastră.

În 2010, am suportat trei biopsii în urma cărora s-a depistat Sarcoma Ewing, o tumoare la os, rar întâlnită, care evoluează foarte rapid. Boala netratată la timp are urmări tragice. Am avut toate procedurile prechirurgicale (chimioterapie, radioterapie), iar apoi o intervenţie chirurgicală cu înlocuirea osului femural cu o endoproteză care a avut loc cu succes în Clinica Universitară din oraşul Muenster, Germania.

Pentru vindecarea completă e nevoie de un transplant de măduvă osoasă. Am doar 35 de ani, operaţia poate fi făcută în Germania, unde am făcut şi prima intervenţie. Costul intervenţiei este de circa 65 mii de euro. Primul tratament l-am făcut din sursele proprii, dar pentru al doilea nu am posibilitate, de aceea apelez la ajutorul Domniilor Voastre. Viaţa mea este în mâinile Dumneavoastră.

În cazul în care doriţi să-mi donaţi nişte bani, ca să mă susţineţi, o puteţi face în numerar sau la conturile deschise pe numele meu. Puteţi să mă contactaţi la nr. de tel.: 0795 63 615. SA Moldincombank, filiala Invest, beneficiar: Olga Buimestru, cod fiscal 0971007282097, SWIFT MOLDMDX329, c/d 2252729432.

DUMNEZEU să ne ajute la fapte bune!

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)