Știați că ziua internațională a copilului se sărbătorește pe întreg pământul de 61 de ani?

By Editor Moldova.ORG

Pentru prima dată, Ziua Copilului a fost menţionată la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor, care a avut loc la Geneva în august 1925. Atunci, 54 de reprezentanţi din diferite ţări au adoptat Declaraţia pentru Protecţia Copilului. Tot la Geneva, a fost şi sărbătorită pentru prima oară, în octombrie 1953, când aproximativ 30 de state au ales să marcheze evenimentul pe 1 iunie.

Conform tradiției, în această zi adulții petrec alături de micuți clipe pline de magie, surprize și distracții. Încearcă să-i surprindă cu cele mai frumoase jucării și activități care amintesc de vremurile lipsite de griji cotidiene. Se bucură laolaltă pentru că este și prima zi de vară!

Pentru acest eveniment, rețeaua de magazine Kidsco.md are grijă să răsfețe copiii pe măsură de 1 iunie.

În afară de faptul că propune o gamă largă de jucării non-toxice, ecologic curate și inofensive pe care le putem procura online, compania a organizat concursuri la care s-au câștigat premii pe cinste: Jenga, Rummikub Mini, Connect 4 Travel. În același timp au lansat carduri de reduceri de până la 20% pentru a răsplăti fidelitatea clienților. Aceștia pot procura benzi desenate precum Iron Man, Transformers, păpuşi Barbie sau My Little Pony Equestria, PD Double Desserts sau PD Ariels Royal Vanity de la Play Doh, animăluţe, jocuri educative sau jocuri de societate şi multe altele la prețuri avantajoase!

Nu ezitați să vizitați magazinele Kidsco din centrele comerciale Baby Hall, Elat și Atrium sau online pe www.kidsco.md. Și fiți gata pentru noi surprize!

Sursa: diaspora.moldova.org