Stewardese sexy şi roşii!

SECRET // Stewardesele moldovene vor avea un nou look, vor renunţa la hainele albastre şi se vor îmbrăca în uniforme de culoare roşie. Nicio legătură cu politica!

O companie aeriană din R. Molodva intenţionează, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, să dezbrace angajaţii săi şi să pună pe ei nişte haine mai sexy. Astfel, în scurt timp, zborurile pe navele companiei „Air Moldova” vor fi mult mai plăcute. Chiar dacă noutatea este ţinută în mare secret, JURNAL a aflat că aceasta vine în noul an cu o surpriză grandioasă – uniformele însoţitorilor şi însoţitoarelor de bord vor fi de culoare roşie şi „foarte seducătoare”, spune unul din angajaţii companiei.

Face control aerian

Pentru a fi selectat în calitate de asistent de bord trebuie să treci o preselecţie minuţioasă, trebuie să ai vârsta de 20-24 de ani, să cunoşti câteva limbi străine, să ai un chip plăcut. La fel, o atenţie deosebită se acordă înălţimii care trebuie să fie de cel puţin 1,65 m şi, bineînţeles, asistentul de bord trebuie să fie sănătos tun. Dar toate aceste criterii nu au nicio valoare dacă silueta persoanei lasă de dorit. Atât kilogramele în plus, cât şi cele în minus sunt inadmisibile, mai ales că noua culoare a uniformei este roşie şi respectiv ar putea să dezavantajeze asistentul de bord dacă acesta nu are grijă de silueta sa. Asistenta de bord din cadrul companiei Air Moldova, Angela Arnăutu, a menţionat într-un interviu acordat pentru baza.md că uniforma de zbor o mobilizează la lucru, element foarte util în condiţiile în care uneori trebuie să se trezească la ora 3 dimineaţa.

Nu vor mai fi albastre

„Părul nu trebuie să se atingă de gulerul bluziţei, prezenţa machiajului (discret) este obligatorie, mâinile trebuie să fie îngrijite, cu manichiură, chiar şi când e foarte cald afară stewardesa trebuie să fie în ciorapi subţiri de culoarea pielii, şi bineînţeles uniforma trebuie să fie în ordine şi călcată ideal”, doar aşa poate apărea un asistent de bord în faţa pasagerilor, a spus Angela pentru baza.md.

Pe moment, uniforma asistenţilor de bord este de culoarea cerului, roşie va deveni mai târziu, la începutul anului 2011. Secretul este menţinut deoarece compania aşteaptă să fie aduse ultimele accesorii şi doar atunci asistenţii se vor prezenta publicului larg în noul lor look. „Culoarea roşie nu are nicio legătură cu politicul”, ne-a asigurat un angajat al companiei. În prezent, companiei “Air Moldova” îi revin circa 50% din fluxul aerian de pasageri înregistrat pe piaţa moldovenească. Dacă va fi sau nu schimbată cu acest prilej şi culoarea aeronavelor Air Moldova, astfel încât să vedem sus, în cer, nişte puncte roşii, încă nu se ştie. „Air Moldova” este unul din cele mai recunoscute branduri moldoveneşti, fiind fondată prin decret prezidenţial la 12 ianuarie 1993.

Bogdan Ciobanu

The following two tabs change content below.