Ştefan Petrache: „Dacă a venit gripa… trebuie să ne mai iubim!”

Criza economică nu l-a afectat atât de mult pe artistul Ştefan Petrache. Totodată, ieşirea sa din business a lăsat urme în inima cântăreţului. În prezent, interpretul nu mai construieşte niciun imobil, deoarece nu le poate ţine piept celor „mari şi tari”. „M-au marginalizat încă pe timpul lui Oleg (Voronin – n.r.). Acum sunt liber, nu mai am nimic, nici salariu, nici pensie”, ne mărturiseşte artistul. Întrebat de sănătate, Ştefan Petrache spune că este bine, însă nu s-ar supăra dacă ar fi şi mai bine.

Va promova tinere talente

Nici gripa de tip nou, care face ravagii în lume, nu-l sperie. „Nu intru în panică atât de uşor, ştiu că toate sunt în voia Domnului. Se va întâmpla ceea ce trebuie să se întâmple. Trebuie să avem grijă de noi şi să ne mai iubim. Nu folosesc niciun remediu contra gripei A (H1N1), doar fac perfuzii ca să-mi întăresc organismul”, afirmă interpretul.
Recent, Ştefan Petrache a scris câteva piese împreună cu Valentin Dânga. După ce vor fi finisate aranjamentele muzicale, artiştii vor încredinţa piesele lor unor tinere talente care merită a fi promovate.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)