Staţii cu covoare, la Ialoveni

statii

Oraşul Ialoveni a devenit mai colorat în urma unui proiect elaborat şi finanţat de către Primăria Ialoveni, care îşi propune realizarea de picturi cu motive tradiţionale pe pereţii opririlor din această urbe. Picturile au fost realizate de către studenţi ai Universităţii Tehnice a Moldovei şi elevi ai Şcolii de arte din Ialoveni.

Opririle din oraşul Ialoveni prind culoare pe zi ce trece. Astăzi a fost finisată ce-a de-a 11-a staţie, pe care a fost zugrăvit un covor naţional. Primarul de Ialoveni, Sergiu Armaşu, a postat câteva poze pe o reţea de socializare cu comentariul „La echipa voluntarilor se asociază și consilierii locali”.

statii 3

Până acum, pereţii a 11 staţii au fost acoperiţi cu adevărate opere de artă cu motive tradiţionale. Picturile sunt realizate de un grup de studenţi de la Universitatea Tehnică, dar şi de voluntari, elevi de la Şcoala de arte din oraşul Ialoveni.

Proiectul este finanţat de către Primăria oraşului Ialoveni, iar primarul spune că va avea grijă ca staţiile să nu fie vandandalizate. În total, urmează să fie zugrăvite peste 20 de staţii, până la 27 august, când va fi sărbătorită Ziua Independenţei.

statii 2

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)