Star Kebab îndeplineşte visurile!

Timp de cinci ani, rețeaua de restaurante „Star Kebab” îi ajută pe cei ce visează la o viață mai bună

 

Luca_2016

Star Kebab luptă de cinci ani pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă locuitorii mun. Chişinău, fie acestea de sănătate, fie de ordin material. Este vorba de un proiect social conceput special pentru vecinii „Star Kebab – gustul visului”. Proiectul a fost lansat în 2012 și se desfăşoară anual, vecinii fiecărui local având posibilitatea să-şi aleagă împreună visul ce doresc să fie îndeplinit de rețeaua Star Kebab. În acest an, Star Kebab a făcut deja fericite mai multe familii.

Star Kebab a îndeplinit visul locatarilor din scara nr.1 a blocului de pe str. Ismail 84. Dorinţa lor a fost să schimbe țevile care duc apa în apartamente. Star Kebab și-a asumat realizarea acestor lucrări, ţevile vechi au fost astfel înlocuite cu altele noi și rezistente.

Cu Star Kebab ești mai aproape de visurile tale!

„Da, suntem foarte mulţumiţi. Noi nu am fi putut să adunăm asemenea bani. Majoritatea suntem pensionari, avem pensii mizere, de 700– 800 de lei. Ţevile erau vechi, ruginite, mai în toată ziua se întâmpla câte ceva şi stăteam fără apă. Acum avem ţevi noi, problemele au fost rezolvate cu sprijinul Star Kebab”, ne-a spus mulţumit Constantin Bătrânac, locatar al blocului din str. Ismail 84.

Ismail _2013

Visul la viață al lui Luca

La alegerea solidară a vecinilor săi, Star Kebab a ajutat la împlinirea visului la viață al lui Luca, un băiețel de un anișor diagnosticat cu tumoare la creier. În ianuarie, Luca a suportat o intervenție chirurgicală în Federația Rusă, în urma căreia a fost eliminată doar o parte din tumoare. În prezent, este necesar ca el să urmeze chimioterapie. Pentru recuperare este nevoie de o perioadă îndelungată și mulți bani. Sperăm că suma donată de Star Kebab, la dorința vecinilor noștri, va acoperi o parte din cheltuielile necesare pentru tratamentul lui Luca (https://www.facebook.com/SaveLuca7).

Primii care au beneficiat de acest ajutor au fost copiii unei familii dezavantajate din blocul de pe bd. Decebal, 61, ce au primit îmbrăcăminte și rechizite şcolare.

MCB2015

De asemenea, cu sprijinul vecinilor, Star Kebab a ajutat familia Goncearenco, două persoane singure ţintuite la pat. Acestea au beneficiat, cu sprijinul Star Kebab, de îngrijiri medicale și şi-au întors datoriile. În 2013, au beneficiat de un ajutor bănesc locuitorii scării 1 a blocului de pe strada Ismail 84, ce şi-au renovat acoperişul.

De reparaţie, vopsire şi amenajare a unei scări a blocului au avut parte şi locatarii clădirii de pe strada Kiev 4. Star Kebab a contribuit de asemenea la pregătirea pentru sezonul de încălzire, cu renovarea ţevilor din edificiul de pe bdul Decebal 61.

Ismail2014

10.000 de lei pentru o fetiţă bolnavă de cancer

În 2014, Star Kebab a contribuit la salvarea vieţii Anișoarei Golban, o fetiță de opt ani bolnavă de cancer. „Am donat 10.000 de lei pentru efectuarea unei operații costisitoare în Turcia”, ne-a spus Tatiana Conicov, specialist marketing în cadrul companiei.

Vecinii localului Star Kebab de pe bdul Grigorie Vieru 5 au decis să schimbe ferestrele unei scări a blocului. Locatarii din scara nr. 3 a clădirii de pe bdul Decebal 61 se simt în siguranţă în urma montării unui sistem modern de tip interfon, lucrare realizată cu asistenţa Star Kebab.

În 2015 vecinii localului „Star Kebab” de pe bdul Mircea cel Bătrân 16 şi strada Alecu Russo 20 au participat pentru prima dată la proiect. Dorința lor a fost să renoveze cea de-a patra scară a blocului și treptele care duc spre scara a treia. Astfel, Star Kebab și-a asumat responsabilitatea să contribuie la repararea acestora.