Smiley: „Ionel este ca o tornadă”

Interpretul moldovean a făcut un show de zile mari în cea de-a doua emisiune „Vocea României”, oferindu-le telespectatorilor o doză nebună de energie şi bună dispoziţie. Artistul a interpretat piesa „Buleria” în limba spaniolă, făcându-i pe Smiley şi Marius Moga să se întreacă în promisiuni pentru a-l atrage fiecare în echipa sa.

Carolina CHIRILESCU

Încă din luna august Ionel a declarat pentru JURNAL că a participat la proiectele muzicale româneşti „Vocea României” şi „X Factor”, însă nu ne-a dezvăluit dacă a fost acceptat, deoarece regulamentul emisiunilor nu permitea acest lucru. Marţi, 4 octombrie, în cea de-a doua emisiune „Vocea României”, a evoluat şi interpretul nostru Ionel Istrati, fermecându-i pe cei 4 antrenori cu vocea şi dinamismul său, astfel trecând în cea de-a doua etapă a concursului. Interpretul a ales să facă parte din echipa lui Smiley, cu toate că şi Marius Moga l-a dorit în echipa sa. „Mamă, ce alegere am făcut, eşti foarte bun! Ionel este ca o tornadă”, spunea Smiley, fiind nespus de bucuros şi impresionat de vocea, fizicul, dar şi energia pe care o emana acesta pe scenă. După finisarea piesei s-au întors şi ceilalţi antrenori, Loredana Groza şi Horia Brenciu, care au regretat că au pierdut aşa un discipol. Dintre toţi concurenţii din cele două emisiuni, numai interpretul nostru s-a dezlănţuit, interpretând încă vreo câteva piese în limbile română şi rusă pentru fiecare dintre antrenori, lăsându-i fără cuvinte. După ce a interpretat refrenul piesei sale în limba rusă „Liubliu tebea”, Smiley a spus: „Doamne, de când aştept un cântăreţ care să ştie să cânte în rusă!”. Pentru a-i convinge şi mai mult de abilităţile sale muzicale, interpretul i-a cântat o serenadă în limba română Loredanei, iar interpreta, la rândul ei, l-a răsplătit cu un pupic şi o îmbrăţişare.

Horia Brenciu: „Ionel a venit aici să-şi deşarte torba sa cu melodii”

Ionel Istrati are 20 de ani, este din Chişinău şi deja a reuşit să cucerească inimile fanilor atât prin vocea sa, cât şi prin fizicul său destul de atrăgător. Unele dintre fanele artistului au recurs la gesturi extreme, pentru a-i demonstra dragostea lor, şi-au scris numele acestuia până la sânge pe diverse părţi ale corpului. Oare vor recurge la astfel de gesturi şi fanele din România? Rămâne de văzut, un singur lucru e clar că interpretul vrea să cânte cât mai mult şi o face fără încetare. „Ionel cred că este necântat de mult, nici el nu şi-a dat seama că atunci când îţi alegi un antrenor trebuie să te odihneşti şi să te pregăteşti pentru ceea ce e mai greu”, spune Smiley, care nu ştia cum să-l tempereze pe tânărul interpret. Horia Brenciu s-a arătat şi el încântat de „moldoveanul nostru”, vorbind mai mult în limba rusă cu acesta. „Ionel a venit aici să-şi deşarte torba sa cu melodii”, spunea Brenciu, precizând că regretă mult că nu l-a ales. „Tocmai când am vrut să apăs butonul, ai terminat de cântat”, a spus Loredana. Atât Ionel, cât şi părinţii săi sunt foarte fericiţi că interpretul va merge mai departe în acest proiect, şi speră să deţină „Vocea României”. „Mi-ar plăcea foarte mult să locuiesc şi să muncesc în România, aici sunt mai multe posibilităţi să reuşeşti în cariera muzicală. Pentru mine acest proiect este o şansă foarte bună pentru afirmare şi dezvoltare ca artist”, menţionează Ionel.

„Vocea României” este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce privește concursurile de talente. Nu contează ce meserie ai, nu contează cum arăți, dacă ești înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce contează este vocea. Asta pentru că, la selecție, concurenții nu sunt văzuți de către juriu. Creat de John de Mol, show-ul „The Voice” s-a difuzat până acum în Olanda, SUA şi Ucraina, cu milioane de fani şi audienţe record. Formatul a mai fost vândut în peste 20 de ţări din Europa şi America Latină şi va fi difuzat în Anglia, Franţa, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda şi mai multe ţări din America de Sud. „Vocea României” se difuzează în fiecare marţi la Pro TV România. Juriu este format din 4 membri, interpreţii Loredana Groza, Horia Brenciu, Smiley şi compozitorul Marius Moga, care vor deveni şi antrenori în cea de-a doua etapă, unde se va da marea bătălie pentru „Vocea României”.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)