Skodă guvernamentală pentru odrasle!

 


Maşina guvernamentală de marcă Skoda cu numere RM G 062 a fost surprinsă, săptămâna trecută, în faţa blocului Universităţii Tehnice din coasta clădirii Guvernului aşteptând… un tânăr. Aceasta a staţionat câteva minute până un tânăr cu un rucsac în spate s-a apropiat dinspre str. Bănulescu-Bodoni şi a urcat pe bancheta din spate.

Acest eveniment a fost filmat de Doina Crăciun şi postat pe site-ul curaj.tv.

JURNAL a stabilit că Skoda de culoare neagră cu numere RM G 062 îl deserveşte pe consilierul prezidenţial în domeniul apărării şi securităţii naţionale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate, Alexei Barbăneagră.

Iniţial, consilierul ne-a spus că „nu poate să fie aşa ceva”. Apoi, a luat un răgaz să vorbească cu şoferul. După aceea, Alexei Barbăneagră şi-a „amintit” că şoferul a transportat, la solicitarea sa, „un licean bolnav”. Consilierul prezidenţial nu a vrut să spună dacă e vorba de o rudă a domniei sale, dar s-a arătat convins că „a făcut un bine”. „Dacă o să se mai întâmple, o să iau maşina personală”, a mai spus Barbăneagră solicitat să comenteze aspectul moral al cheltuirii banilor publici în interese personale.

R.L.H.

The following two tabs change content below.
Raisa Lozinschi-Hadei

Raisa Lozinschi-Hadei

Raisa Lozinschi-Hadei

Ultimele articole de Raisa Lozinschi-Hadei (vezi toate)