Şi poliţiştii sunt jefuiţi

Casa luxoasă a unui angajat al Centrului de combatere a traficului de fiinţe umane a fost ţinta unor tâlhari
Clipe de groază au avut de trăit un poliţist şi soţia sa. În dimineaţa zilei de 24 decembrie curent, cuplul s-a pomenit cu trei bărbaţi cu cagule pe cap, care i-au legat şi i-au ameninţat cu moartea. Se pare că tâlharii au fost ademeniţi de casa cu trei nivele pe care şi-a ridicat-o angajatul Centrului de combatere a traficului de fiinţe umane în comuna Truşeni.

Soţia poliţistului a încercat să ducă tâlharii de nas. Aceasta, fiind în primele luni de sarcină, a mimat pierderea cunoştinţei şi a rugat să fie eliberată pentru a merge la baie. Acolo femeia a apăsat butonul de alarmă camuflat, pentru a alerta agenţii serviciului de pază. Până au venit aceştia, tâlharii au fugit. Potrivit poliţiştilor, care au venit la faţa locului, victimele au declarat că hoţii le-au furat bani şi bijuterii în valoare de peste 30.000 de lei.

Poliția a intentat un dosar penal pentru tâlhărie. Nu a fost reţinut încă niciun suspect, locuitorii comunei Truşeni susţin că furturile au devenit deja o obişnuinţă în această localitate şi stau cu frica în sân că ar putea deveni victimele tâlharilor. Oamenii legii nu exclud versiunea că este vorba de o bandă specializată în furturi care nu a ajuns deocamdată pe mâna poliţiei.

I.Z.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)